Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Štědrý den, klid na bojišti?

PexaPexa Přidáno před 1 rokemUkrajina
Štědrý den, klid na bojišti?

Postup bojů UK (Ukrajina) - Ruská federace (RF) dne 24.12.2022. UK-rakety obrana.


??
Hodnocení: Dnešní, první svátek Vánoc (ráno i dopoledne), je na bojové linii Ukrajina- Rusko poměrně klidné. Okupanti provedli jen ojedinělé útoky. Otázkou je, zda tato situace vydrží o celém Štědrém dni a dalších vánočních svátcích. V poledních hodinách, bez ohledu na Vánoce zesílily útoky v centru Chersonu a také na severu. Celkem okupanti vystřelili 79 raket. Ukrajinští římští katolíci, ukrajinští protestanti a většina pravoslavných slaví křesťanské vánoční svátky podle gregoriánského kalendáře od 24. prosince do 6. ledna. Putinovi okupanti jsou barbaři!

24.12.2022

- Od: liveuamap.com
01:10
Na Krymu působí protivzdušná obrana ukrajinské armády
08:20
Ruská armáda provedla raketové útoky na vesnici Stepne v Záporoží a okres Nikopol pomocí MLRS GRAD a MLRS Uragan. Jedna žena byla zraněna.
10:00
Ruská armáda zaútočila raketami na nedávno osvobozený Chersonu. Byly hlášeny výbuchy také v centru Chersomu.
11:05
Přibližně 10 lidí zabito, 20 zraněno v důsledku ruského ostřelování na centrálním tržišti v Chersonu!!! Barbarský útok na civilní cíle. Ruský terorismus!!!
11:26
RF okupanti útočí v široké oblasti Chersonu. Jsou zde letecké poplachy, zřejmě před hromadným útokem. Kirovohradská oblast, Cherson, Chersonská oblast, Poltavská oblast, Čerkaská oblast, Doněcká oblast, Záporožská oblast, Dněpro, Dněpropetrovská oblast (11:35). Červené upozornění: letecká hrozba. Zvuk sirén. Kryjte se hned!
11:30
Ukrajinská armáda odrazila ruské útoky u Andriyivky v Luhanské oblasti a Jampolivky, Rozdolivky, Bachmutského, Bachmutu, Pivničně, New Yorku, Krasnohorivky, Vodjany a Maryinky z Doněcké oblasti, informoval generální štáb ozbrojených sil Ukrajiny.

-Od: @UkrajinaRusko2
08:30
Zničení skupiny ruských vojáků ?? s pomocí ?? ukrajinského dronu ?.


- Od: liveuamap.com
12:10
V poledních hodinách opět zesílily útoky okupantů. Armáda UK však údery odráží, viz žluté značení na mapě:


UK odráží útok

13:20
RF okupanti odstřelují na mnoha místech severovýchod Ukrajiny. Ve směru Slobozhanschyna Huryiv, Veterynarne, Kudiyivka, Hoptivka, Starycja, Ohirceve, Vovčansk, Ambarne, Novomlynsk a Dvorichna z Charkovské oblasti.

- Od: Freedom
14:18
Počet zraněných v Chersonu vzrostl na 58 je podle velitelství Kyjev 40 zraněných a 10 mrtvých!

Zdroj: https://youtu.be/mXOvNazcHFk

-Od: @UkrajinaRusko2
20:10
Ruční ukrajinské MRLS založené na pickupu, střílející NAR S-8. Pozice někde u Bahmut.


-Od: @UkrajinaRusko2
22:15
V Rusku hoří v Murmansku zásobovací základna ruské armády.




Pexa 24-12-2022 11:09 1,141

Politika - související články