Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Válka; Ukrajina, 11.9.23+

KvidoKvido Přidáno před 8 měsíciUkrajina
Válka; Ukrajina, 11.9.23+

Postup bojů UA 🇺🇦 (Ukrajinská armáda) - RF 🇷🇺 (Ruská federace) dne 11.9.2023


11.9.2023
Mapa, situace na bojišti Ukrajina - Rusko:

- 🇺🇦 Od:
11.09.2023, 02:00 SEČ

Ukrajina útočí


POSTUP: Nejzuřivější boje probíhají nyní v regionu u Robotyne. Ukrajinská armáda úspěšně odrazila útoky RF. Podle analytiků amerického ISW pro kontrolu války, Ukrajina přes tyto vítězné boje ztrácí počet úspěchů ve válce s Ruskem. Podle 🇷🇺 ruských zdrojů již sám Zelenskyi prohlásil, že válka proti agresorovi Ruska, nebude mít pro Ukrajinu šťastný konec. Pokud je to pravda, jde o velmi triskní a smutné zjištění, ještě před ukončením ofenzivy Ukrajina. Rusové naopak pravděpodobně zahájí na podzim svoji protiofenzivu na Ukrajině. "Všichni chceme úspěch, šťastný konec <...>. Týká se to protiofenzívy. Tohle není film se šťastným koncem, nebudeme mít šťastný konec, ztratili jsme spoustu lidí," přiznal partner kanálu. Ukrajinští vojáci provádějí již čtvrtý měsíc protiofenzívu ve směru Jih-Doněck, Arťomovsk a Záporoží, vrhají do boje brigády vycvičené NATO a vyzbrojené západní vojenskou technikou, ale v žádné z nich se jim nepodařilo dosáhnout úspěchu. sektory fronty.

HODNOCENÍ: 11.09.2023, 10:05 SEČ. Zvláštní vlak severokorejského vůdce Kim Čong-una odjel do Ruska, informoval ruský vládní úředník
Blinkenova návštěva na Ukrajině před dvěma dny byla překvapením, jelikož za necelý týden a půl odlétá do Ameriky Vladimir Zelenskyj, aby vystoupil na Valném shromáždění OSN. Následně čeká Zelenského audience u prezidenta USA Bidena. Blinkem pravděpodobně dal ukrajinskému vůdci pokyny k nadcházející návštěvě, zkontrolovat teze jeho projevu a přidat něco nového.

- 🇺🇦 Od:
11.09.2023, 09:30 SEČ
Ukrajinská vojenská rozvědka tvrdí, že vrací kontrolu nad 2 vrtnými plošinami v Černém moři, okupovanými Ruskem od roku 2015: Petro Hodovalets a Tavrida. Také si nárokoval zabavení munice a radaru Neva, který poškodil proudový letoun Su-30 během bitvy o plošiny.
Ukrajinské obranné síly zničily 6 ruských člunů v Chersonské oblasti.

- 🇷🇺 Od:
11.09.2023, 05:35 SEČ
MOSKVA, 11. září – RIA Novosti. Protiofenzíva ukrajinských ozbrojených sil nebude mít šťastný konec, řekl ukrajinský prezident Vladimir Zelenskyj v rozhovoru pro CNN.
"Všichni chceme úspěch, šťastný konec <...>. Týká se to protiofenzívy. Tohle není film se šťastným koncem, nebudeme mít šťastný konec, ztratili jsme spoustu lidí," přiznal.
Ukrajinští vojáci provádějí již čtvrtý měsíc protiofenzívu ve směru Jih-Doněck, Arťomovsk a Záporoží, vrhají do boje brigády vycvičené NATO a vyzbrojené západní vojenskou technikou, ale v žádné z nich se jim nepodařilo dosáhnout úspěchu v sektorech fronty. Poznámka red.: Ruská propaganda, bude to zřejmě zcela naopak!!!

- 🇺🇦 Od: Ukrajinská fronta@front_ukrainian
11.09.2023, 08:09 SEČ
⚡️Rusové houfně prchají před palbou UA dělostřelectva.

- 🇺🇦 Od:
Petr Jemelka, Novinky, ČTK
11.09.2023, 11:39 SEČ
Ukrajina oznámila osvobození těžebních věží u Krymu.
Ukrajina dobyla zpět čtyři těžební plošiny v Černém moři u Krymu, které Rusko okupovalo od roku 2015.
V pátek (8.9.2023) to podle agentury Reuters na internetové komunikační síti Telegram uvedla ukrajinská vojenská rozvědka (GUR). Podle ČTK zprávu s odkazem na GUR převzala i další média.

- Od: 🇫🇷 🇺🇦🌿Filius Patriae🌿🇺🇦 🇫🇷 @PatriaeFilius
10.09.2023, 17:40 SEČ
Verze s podtitulem "friendly fire" mezi Rusy 🤡. Ruští vojáci dostávají přátelskou dělostřeleckou palbu UA!!!

- 🇺🇦 Od:
12.09.2023, 07:50 SEČ
Ukrajinští obránci odrazili přes 10 ruských útoků u Robotyne: 30 bojových střetů na kontaktní čáře za 24 hodin.
Za poslední den provedla letadla obranných sil sedm úderů na oblasti, kde byl soustředěn ruský personál, zbraně a vojenské vybavení.
Jednotky raketových sil a dělostřelectva a UAV zničily 12 dělostřeleckých systémů, jeden shluk personálu, zbraní a vojenské techniky, jedno velitelské stanoviště a jeden sklad munice patřící Rusům.

- 🇺🇦 Od:
13.09.2023, 06:15 SEČ
Od Mariy Knightové, CNN
Ukrajina (UA) 🇺🇦 zahájila raketový útok na Sevastopol (ve středu v ranních hodinách), prohlásil guvernér podporovaný Ruskem.
"Naši nepřátelé zaútočili na Sevastopol," řekl Michail Razvozhaev. "Protivzdušná obrana RF fungovala."
Dodal, že raketový útok UA způsobil požár, „podle předběžných informací“.
Zřejmě jde o objekty „ne civilní zařízení“ v oblasti Kilen-Balka v Sevastopolu.
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj slíbil „osvobodit“ celé území země včetně okupovaného poloostrova Krym.

- Od: 🇫🇷 🇺🇦🌿Filius Patriae🌿
13.09.2023, 07:11 SEČ
· Dělostřelectvo 80. brigády UA zcela zneškodní skupinu ruských vojáků přesným úderem 💥

Kvido 11-09-2023 11:52 1,784

1 komentář

Napsat komentář

G
  • A
    Hlučiňák
    Rusové přiznali velké výbuchy v Saratově, pi**. Je to kousek od Azovského moře. Tam je letecká základna, ze které russian útočí na Ukrajinu. Takže dávám jedničku! Usmívající se
    Odpovědět - 14-09-2023 08:42:20