Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Rusové (ne)rozhodují...

KvidoKvido Přidáno před 1 měsícemsvět
Rusové (ne)rozhodují...

V Rusku probíhají "prezidentské volby". Moskevský zpravodaj České televize tvrdí, že jsou dávno rozhodnuté. Jediný kandidát zvítězí - Vladimír Putin. Rusové to takto chtějí?


Od: Pták se pozná podle zpěvu 🇨🇿 🇪🇺 🇺🇦@EcantuDin
V Česku žijící Rusové stojí frontu na zinscenované volby, v nichž vyhraje masový vrah. Neříkají tím něco o sobě? Neměli bychom je vyhostit?

Xtwitter
Od: Alexandr Mitrofanov@AlexandrMitrofa
15.03.2024, 13:49
Praha, dnes. Před ruským velvyslanectvím.
Nové noviny Evropa
@novayagazeta_eu
Na ruské ambasádě v Praze stála dlouhá fronta. Dnes je jediný den, kdy mohou ruští občané v české metropoli hlasovat v prezidentských volbách. V poledne místního času stojí ve frontě několik desítek lidí, uvádí Mediazona.


Xtwitter
Rusko děsí nezájem o prezidentské volby. Za účast při hlasování Putin slibuje iPhony
Přijď volit, vyhraj iPhone. Ruské úřady sáhly k unikátnímu kroku, jak dostat voliče k urnám. Každý, kdo se aktivně zapojí do hlasování o novém prezidentovi a vyfotí si selfie, může vyhrát výrobky firmy Apple.

Od rána, v den probíhajících prezidentských voleb se ději v Rusku různé věci...

Xtwitter
Dr. Khaled Alfaiomi@Alfaiomi
15.03.2024, 09:30, Xtwitter
🔥 Dnes v noci zasáhl neidentifikovaný útok dronu rafinerii Kaluga.
Genocida ropných rafinérií v Ruské federaci pokračuje 🫠


15.03.2024, 09:00, Seznam zprávy
Prekérka. Nejít k volbám a nechat se zavřít za to, že jsem nešel k volbám a nevolil mezi Putinem a Putinem a nebo jít k volbám a nechat se zavřít za to, že jsem volit mezi Putinem a Putinem šel? 🤔
Nemocný, zlomený národ. Říše zla.

xtwitter
Od: Roman M🐦@Fbeyeee
15.3.2024, 14:20
Rusové ale umějí také protestovat... A další, ta už se s tím nemazlila.


Telegram
Od: to_je_nas_svet
15.03.2024, 17:33, SEČ

🇺🇦Ukrajinské speciální služby zorganizovaly řadu žhářských útoků na volební místnosti v Rusku.
▪️ Pomocí telefonického podvodu jsou důvěřiví lidé nuceni páchat trestnou činnost.
▪️ Obyvatelka města Kogalym v Chanto-Mansijském autonomním okruhu se pokusila zapálit schránku s volebními lístky, ale láhev se směsí jí vypadla z rukou.
▪️ V Petrohradě se studentka pokusila hodit zápalnou láhev na volební místnost ve Varšavské ulici a po dvou neúspěšných pokusech byla zadržena kolemjdoucími.
▪️ Ve volební místnosti v Moskvě babička polila volební urnu hořlavou směsí a zapálila ji. t.me/to_je_nas_svet


xtwitter
Od: Filip Horký@FilipHorky
Ruští teroristé dnes v Oděse opět použili techniku, kterou používají třeba sebevražední atentátníci při útocích.
Po prvním raketovém útoku nechali na místo přijet členy záchranných složek a pak do oblasti zaútočili znovu.
Výsledkem je 14 mrtvých a 46 zraněných. Mezi nimi jsou i členové záchranných složek.


xtwitter
Od: Vojtěch Gibiš@GibisVB
Tu taktiku používají džihádističtí teroristé. Double tap. Odpálí bombu nebo pošlou raketou. Ve chvíli, kdy dorazí záchranáři, udeří podruhé.
Používá ji i teroristické Rusko. Dnes v Oděse 14 mrtvých a 46 zraněných. Několik obětí je mezi lékařskými a hasičskými záchranáři.

xtwitter
Od: to_je_nas_svet
15.03.2024, 18:39, SEČ

🤡Zelenskyj: V Oděse stále probíhají záchranné a pomocné operace po ruském raketovém útoku - velmi podlém útoku těchto šmejdů. Mezi mrtvými a zraněnými jsou zdravotníci a záchranáři ze státní záchranné služby. Upřímnou soustrast všem rodinám a přátelům.
Desítky lidí jsou zraněny. Pátrání po lidech pod troskami pokračuje. Zapojeny jsou všechny potřebné služby.
Jsem vděčný všem, kteří podporují lidi a zachraňují životy. Jsem vděčný všem policistům, státní záchranné službě, lékařům, dobrovolníkům a komunálním službám.
Dal jsem pokyn regionálním úřadům, aby plně podpořily všechny oběti. Naše obranné síly rozhodně udělají vše pro to, aby ruští vrazi pocítili naši spravedlivou reakci.
Děkuji všem, kteří pracují pro naši zemi a lidi. Děkuji všem, kteří bojují za Ukrajinu! Sláva Ukrajině! t.me/to_je_nas_svet


japantimes.co.jp
15.03.2024, 12:29, SEČ
Deník japantimes napsal: Tentokrát se protahování svalů Putina posunulo dále. Minulý měsíc podnikl zkušební let s nejnovějším ruským jaderným bombardérem, zatímco USA a Evropu bez obalu varoval před riziky Armagedonu v souvislosti s jeho invazí na Ukrajinu.
Pózování zachytilo smýšlení povzbuzeného Putina. Nyní, je mu 71, míří tento víkend do voleb, jejichž výsledek je předem jasný a jeho protivníci – v Rusku i mimo něj – zdánlivě nejsou schopni udusit jeho ambice, když se válka na Ukrajině mění v jeho prospěch.
Jestliže Putinovo poslední volební období bylo o snaze utvářet světový řád více podle jeho představ, příští bude o jeho odhodlání dokončit tento projekt, podle lidí obeznámených s myšlením v Kremlu.
Ruský vůdce se nyní připravuje na dlouhou konfrontaci se Západem, uvedlo pět lidí znalých situace. A i kdyby válka na Ukrajině skončila, vztahy mezi Moskvou a západními hlavními městy byly přerušeny a nebude snadné je obnovit, řekli.
"Rusko potřebuje zavést paralelní globalizaci, vybudovat nový svět," řekl Sergej Markov, politický poradce blízký prezidentské administrativě. "Na to se Putin zaměří."
Článek rovněž píše, že dominance Ruska ve světě bude nadále posilovat sebevědomou zahraniční politikou. Putin dostal platformu, aby pokračoval v napadání Západu mezi zeměmi globálního jihu a zmírňoval mezinárodní sankce proti Rusku.

Telegram
Od: ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTS
V Belgorodu došlo podle ruských médií k výbuchu na volebním místě.



Od: ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTS
15.03.2024, 14:18, SEČ
Molotovův koktejl byl hozen na volební místnost v Petrohradě.



Telegram
Od: ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTS
🔥V Rusku lidé masivně zapalují volební urny, polijí barvou, různými způsoby kazí tzv. prezidentské volby Putina...


xtwitter
Od: ✙ 🇨🇿Kamil Krilov 🇺🇦✙@KamilKrilov
16.03.2024, 10:18, SEČ
Dnes ráno v Rusku v Samarské oblasti zahořely na počest svobodných ruských voleb hned dvě rafinerie najednou - v Syzrani a v Novokujbjaševsku. Přes 500 km od Ukrajiny. Ta systematika je nepřehlédnutelná. Gratulujeme 🤞🍀



Od: ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTS
Odesa. Za všechno budou zatracení ruští parchanti!!!!
🎥 Marine|38UA
16.03.2024, 07:56, SEČ


Pozn.autora článku:
Také válka má ve světě své zákony a pravidla!!!
To, co dělají Rusové Ukrajincům, že útočí na stejné civilní objekty dokonce opakovaně, aby vraždili i zachranáře, je TERORIZMUS!!!!
Kdo schvaluje takové činy Rusů, musí být lidmi opovrhován!!!
Takové jednání je neomluvitelné!!! Prezident Putin zabíjení nevinných civilistů vojenskými prostředky schvaluje a dává k tomu příkazy. Rusové tedy v prezidentských volbách si zvolí teroristu? Neskutečné, nemožné, smutné. Dějiny mu to spočítají!

🇺🇦 SLÁVA UKRAJINĚ!


Kvido 15-03-2024 17:46 573

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.