Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Twist karta a 194 korun za měsíc

G
Přidáno před 7 letydoprava
Twist karta a 194 korun za měsíc08. 03. 2017 - Mobilní operátoři, jako když do nich střelí. Nedávno vstoupil virtuální operátor City Mobile na tuzemský trh. Po několika peripetiích odhalil začátkem roku 2017 svoji kompletní nabídku, která zahrnuje hned 4 různé balíčky (+ 1 doplňkový) . Začala akce pro prvních 500 objednávek. Nelení ani T-mobile, třeba lákáním věrných majitelů Twist karty na tarif za 194 Kč na měsíc. Stejně to ale neberu. Proč?
Zavolala mi operátorka nějaké zprostředkovatelské firmy pro T-mobile. Prý jako věrnému zákazníkovi nabízí T-mobile přechod z Twist karty na pravidelný měsíční tarif 194,00 CZK. Tedy místo 200,00 CZK, které jsem platil dosud, jelikož z telefonu s Twist kartou málo volám, někdy neprovolám ani tu dvoustovku za měsíc a vydrží mi třeba tři měsíce.

Operátorka řekla, že ke mně domů přijede kurýr a nechá mi podepsat Smlouvu na těch 194,00 českých korun. Řekla, že vše pak půjde přes můj nový účet a banka mně pak bude pravidelně stahovat z účtu onu částku, případně mi bude chodit domů složenka. Ale to je přesně to, co nechci ani vidět. Mám už dost všelijakých účtů a obesílek a nechci je dále rozšířovat, ani vyřizováním přes Internet!

Operátorka přitom nebyla schopna sdělit adresu na Internet, kam se může zákazník podívat na podrobné vysvětlení změny.

Myslím, že smyslem této akce, namířené na majitelé Twist karet, je pouze rozšíření evidovaných a platících klientů T-mobile. Ušetřením šesti korun z původního tarifu zákazník nic nezíská, jen více starostí a sešrotování do evidence statistiky T-mobile. Děkuji, nechci!



  • Autor: Martin Frybord
  • PC-politika.cz


08-03-2017 07:43 3,261

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.