Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Prognostik Husák (koluje e-Mailem)

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
Prognostik Husák (koluje e-Mailem)Nikdy nám nebylo líp, říkala ta paní Němcová, co milovala Klause a teď mu nemůže přijít na jméno. Ani starému, ani mladému. U nás na buranově zrušili poštu. Byla tu za císaře pána, přežila Masaryka, Hitlera, soudruhy, ale v tomto báječném čase už si složenku nezaplatíte, ani na ni nevyzvednete zlatku. Pro nás, co ještě udržíme volant, těch 12 km je brnkačka, pro tetiny 70 plus už to taková zábava není. No, postaru se žít nedá, jak říkali soudruzi.
Nikdy nám nebylo líp, říkala ta paní Němcová, co milovala Klause a teď mu nemůže přijít na jméno. Ani starému, ani mladému. U nás na buranově zrušili poštu. Byla tu za císaře pána, přežila Masaryka, Hitlera, soudruhy, ale v tomto báječném čase už si složenku nezaplatíte, ani na ni nevyzvednete zlatku. Pro nás, co ještě udržíme volant, těch 12 km je brnkačka, pro tetiny 70 plus už to taková zábava není. No, postaru se žít nedá, jak říkali soudruzi.
A jak říkal vrchní soudruh Gustáv Husák:
„Socialismus u nás nastane, až budou banány levnější než brambory“. Já blbec jsem se mu smál, že se socialismu nedožiji. To byl, panečku, prognostik.
PS. Včera byla v akci cibule, 27Kč za kilo, v předešlé byly banány za 23
Jan Pravda 28-04-2019 08:04 2,403

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.