Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Koronavirus; Němcová neví o čem mluví

KvidoKvido Přidáno před 3 lety
Koronavirus; Němcová neví o čem mluvíV dnešních "Otázkách Václava Moravce" opět šířila nová poslankyně senátu Miroslava Němcová své podivné názory o pandemii koronaviru v České republice (ČR). Vyznělo to tak, že prý vládní opatření omezují základní lidská práva...
Podle Němcové prodloužení nouzového stavu vládě vyhovuje, jelikož je pohodlnější zvládnout všechny úkoly v nouzovém stavu. Nyní platí do 12. prosince. Němcová řekla, že by nouzový stav již neprodlužovala ani o den.
Němcová podle mě kecá, zřejmě neví, o čem mluví, jelikož vláda a ekonomové dobře vědí, jak obrovské miliardy trvání nouzového stavu náš stát zaplatí! Avšak zdraví občanů je přece přednější.
Němcová tím vlastně nahrává odmítačům koronaviru. Mimochodem, dnes jich stovky demonstrovaly v Praze. To málem vypadá, jakoby je Němcová k tomu pobízela. Jako politička zprostředkovaně "mezi řádky" nabádá Němcová lidi, aby nerespektovali vládu! Kam jsme se to dostali? A to je velice špatně!
Proč zejména?
Podle ministerstva zdravotnictví, v ČR za včerejší sobotu (05.12.2020) přibylo 3308 nově nakažených. Za sobotu v zemi rovněž přibylo 59 úmrtí s koronavirem a vyléčilo se 102 lidí. V Česku se celkem nachází 60 201 aktivních případů infikovaných. Poprvé od svého zavedení se navíc zhoršilo skóre protiepidemického systému (PES). V celém Česku index dosahuje 64, což je opět čtvrtý stupeň pohotovosti.
Kvido 06-12-2020 14:30 1,965

Politika - související články

3 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    Milan NOVÁK
    Milý KVIDO,reaguji zpožděně na tvůj komentář,pozdě,ale přece.
    Pokud nevidíš,kolik lidí zemřelo následkem nouzového stavu v nemocnicích a domovech důchodců,tak se podívej někdy z okna svojí teplé kanceláře trochu na ty mravence,kteří denně chodí do práce,aby jsi ty mohl pouštět svoje moudra do
    éteru.Věřím,že i ty jsi měl řádně nasazený respirátor a ž po uši snad i v noci.
    Nouzové stavy tady měly zcela jíný účel a co se týče NĚMCOVÉ,ač je asi ze stejného těsta jako ty,tak měla asi několik vzácných záblesků zdravého rozumu,když byla pro neprodlužování nouzového stavu.
    Pokud budeš chtít i nadále rozvíjet svoji tvořivost a chtěl bys o této věci i nadále polemizovat jsem ti k dispozici na fb účtu:milan 502.
    Odpovědět - 13-04-2022 08:05:17
    • Pexa
      Pexa
      Jo můžeš psát zde. Ale zadarmo, jako hobby. Líbí se mi to
      Odpovědět - 15-04-2022 10:30:37
    • Kvido
      Kvido
      Ahoj!
      Nejprve k nicku. Změnil jsem na webu v administraci pvodní uváděný nick (Kvido) za moje skutečné jméno pro jasnou identifikaci. Kvido, ale dále používám jako zástupný nick.

      K nouzovému stavu, myslím už nemá cenu diskutovat. V každém případě si cením Tvého pohledu na věc. Můžeme kdykoli k tomu diskotovat prostřednictvím článku. Milane, můžeš k tomu něco sám publikovat. Musíš se registrovat přes e-mail. Článek se přidává z MENU/ZOBRAZIT VÍCE/Politika přidat.

      Uvidíme, jaké budou ohlasy - a jestli vůbec. Čtenáři totiž na málo známých webech skoro nediskutují.
      Odpovědět - 14-04-2022 15:35:26