Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Tištěný týdeník Forum, potřebná věc!

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domova
Tištěný týdeník Forum, potřebná věc!Ryze diskuzní noviny v České republice (ČR) nemáme. Proto lze jen přivítat nápad, vydávat u nás tištěné noviny Týdeník Forum". Tím více, že má začít vycházet již v srpnu letošního roku. Držím vydavatelům palce!
Tyto noviny mají být protipólem vládní moci. Tedy rozumím tomu tak, že chtějí věrohodně a zodpovědně kontrolovat státní úředníky a celou garnituru vládních činitelů.
Pokud vydavatel Pavel Šafr (internetový web Forum24) - slib dodrží, bude to zcela určitě velkým přínosem pro politiku ČR.
Jak budoucí vydavatelé píší: „Vracíme Čechům noviny“. Velké podpory se nám dostalo díky úvěru a také díky schválenému grantu od Nadačního fondu nezávislé žurnalistiky. To nejdůležitější je pro nás ale podpora čtenářů. Během několika dnů jsme ve veřejné sbírce vybrali přes 600 tisíc koru. Děkujeme! Je to pro nás velká radost, ale i zodpovědnost.
Můžeme se samozřejmě domnívat, že jde o chytrý nápad dobře načasovaného předvolebního "letáku" opozice. Avšak jen čas ukáže, jaký byl opravdový záměr nového týdeníku Forum a jakou oblibu získal.
Hodně zdaru v odvážném kroku!
Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
Foto titl.: forum24.cz
Kvido 20-05-2021 11:52 1,294