Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Babiš; blíže k lidem, souhlas!

KvidoKvido Přidáno před 2 letyz domova
Babiš; blíže k lidem, souhlas!Poslanec A.Babiš (expremiér) je opět (posedmé) předsedou hnutí ANO. Ta jednoznačnost mně tochu vadí, ale vzhledem k dominanci jeho osoby v politice, se to dalo čekat. Co dál? Méně kecat a přehánět kritiku a blíže k lidem!
Babiš na sněmu tvrdil, že se nejlépe cítí mezi lidmi. "Dál se budu věnovat práci ve sněmovně, ale přiznám se, že poslanecké pondělky v Roudnici nad Labem mí dávají mnohem víc. O tom by měla být hlavně práce poslance. Bavit se s lidmi, naslouchat jejich problémům, bojovat za ně a vysvětlovat jim náš program a vizi," uvedl.
"Sáhli na platy lidem, obrali učitele, nepedagogické pracovníky, vojáky, hasiče, policisty, hygieniky, lidi na úřadech práce a další státní zaměstnance, i když slibovali, že to neudělají. Svou korumpovanou DNA pětikoalice nezapře," řekl na sněmu Babiš.
No nevím, jak by to chtěl udělat vašnosta! Také by musel někde ubrat, aby se rozpočet zlepšil.
Tu bych přidal, že ostrou kritikou pětikoalice si pan poslanec Babiš nadělá jen problémy. Bylo by proto žádoucí, aby se obrátil více na občany, jak si to sám uvědomuje. Jedině ti mohou pochopit a uznat jeho záměry (pokud budou rozumné) a dát mu svůj hlas třeba při volbě prezidenta.

Foto titl: MAFRA, Rýzner.
Kvido 12-02-2022 13:38 976