Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Popírači, vzpamatujte se!

G
Přidáno před 3 letykoronavirus
Popírači, vzpamatujte se!Tuhle jsem jel tramvaji a koukám - v zadu sedí dívčina, asi 20 let - a bez respirátoru. Ihned z místa uprostřed tramvaje volám "slečno, kde máte roušku!" a samozřejmě nic.
Tramvaj byla poloprázdná, všichni měli nasazené respirátory, ale ani to s dívkou popíračkou nepohnulo. Řidička tramvaji ji zřejmě neviděla. V jiném případě jsem byl svědkem, jak ignoranta covidu řidič z vozu vyhodil. Správně!
Prostě, ignorantů epidemie koronaviru je nějak hodně!
To se mně, fakt nelíbí!
Co přispívá k tomu, že popíračů covidu v ČR přibývá?
Předně zprávy ze světa (Německo, Francie), kde tito blbkové popírači dokonce demonstruji za svobodu bez roušek, i když právě v těchto státetch opět nabírá koronavirus sílu. Nakažených občanů covidem tam přibývá.
U nás v ČR tato epidemi sice oslabuje, ale nebezpečí číhá cestováním z dovolených a prázdnin! Proto je nesmyslem, jak správně prohlašuje náš ministr zdravotnictví Vojtěch - s uvolňováním restrikci není možné nyní spěchat. Musíme počkat, jaký vojoj bude mít koronavirus u nás v září. Takže, lidé, neblbněte a noste roušky. Popírače posílejte ze své blízkostí někam!

Zdroj: Novinky.cz, 08.09.2021:
  1. V ČR přibylo v sobotu 07.08.2021 dalších 152 nově nakažených, číslo R je opět nad kritickou hranicí
  2. Další nárůst nově evidovaných nákaz koronavirem hlásí sousední Německo, kde zaznamenali 3127 pozitivních testů.
    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/on-line-nemecko-hlasi-dalsi-narust-infikovanych-40368432

Foto titl.: denikreferendum.cz
07-08-2021 15:23 1,382

Politika - související články