Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

TV Nova, proč jsou Kloubková a Pouva bledulky

KvidoKvido Přidáno před 3 letytelevize
TV Nova, proč jsou Kloubková a Pouva bledulkyTelevizi Nova (původně V.Železného) sleduji už 29 let. Je dnes nejlepší soukromou televizní stanicí v České republice. Za ten dlouhý čas se ale chybička vloudí! Delší dobu mně vadí, jak dramaturgie zanedbává moderátorskou dvojici Kloubková - Pouva.
Předevšim moderátor Martin Pouva, je silný profesionál. Jako absolvent fakulty tělesné výchovy a sportu UK Praha byl redaktorem a moderátorem sportu. Od roku 2003 moderoval sportovní část zpravodajství na TV Prima, pak přešel v roce 2006 do TV Nova, kde od roku 2014 moderuje s Kristinou Kloubkovou hlavní zpravodajskou relaci Televizní noviny.

Myslím, že tito moderátoři si zaslouží větší pozornost od realizačního týmu této soukromé stanice. Proč je jejich vizáž ponechána jednoduše na pospas. Mám dojem, že se jim nevěnují dostatečně maskérky. Obličeje obou moderátorů jsou příliš světlé.

Několikrát jsem zaslechl, že jim lidé říkají "bledulky". Taková "vizitka" na adresu moderátorů naší nejprestižnější soukromou televizní stanici skutečně poškozuje. Domnívám se, že by dramaturgie měla vizáži jmenovaných moderátorů (říkáme tomu pleťovce) věnovat vyšší pozornost. Určitě se to dá vylepšit!

Podle výsledků statistiky  https://www.ato.cz/vysledky/
je TV Nova ze soukromých českých stanic na prvním místě sledovanosti.
Kvido 11-08-2021 14:37 2,346

Politika - související články

3 komentáře

Napsat komentář

G
  • Kvido
    Kvido
    Včera v Televizních novinách už měla dvojice moderátorů Kloubková - Pouva obličeje do růžova. Konec přehnaně světle bílé pleťovky. Myslím, že teďko je to super!
    Odpovědět - 13-08-2021 08:54:55
    • Pexa
      Pexa
      No, snaha asi je. Ale ta naznačená načervenalá líčka v obličeji to neřeší. Celkově jsou oba v pleťovce, jak tomu jmenujete - vyblitá. Myslím, že je to blbě nasvíceno a kameraman a režisér ve službě na to nereagují.
      Odpovědět - 14-08-2021 15:42:15
      • A
        zrzek
        Předně je to problém hlasatelů, moderátorů. Když jim to nevadí, jak vypadají. Dyť ta ženská je fakt vyblitá v obličeji, i celkově. Proč není brunetka, bylo by to o hodně lepší.
        Odpovědět - 17-08-2021 12:46:05