Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Budu kroužkovat!

PexaPexa Přidáno před 3 letyz domova
Budu kroužkovat!V těchto volbách 2021 do Poslanecké sněmovny, nastávající v pátek (8. října od 14 do 22 hodin a v sobotu 9. října od 8 do 14 hodin) uplatním své právo, budu jako volič kroužkovat.
Na kandidátní listině strany, které fandím tedy použiji možnost zakroužkováním udělit tzv. preferenční hlasy. POZOR, označit lze nejvýše 4 kandidáty! Těm tak udělím zakroužkováním zvýhodněni. Pokud tak dostanou od voličů své strany 5 % preferenčních hlasů v konkretním kraji, vyšplhají se automaticky v kandidátní listině výše.
Tento volební trik bych doporučoval hlavně spletencům v koalicích. Pokud jsou naštvaní, že jim koalice přinesla moc nepohodlné kamarády, vyberte si do kroužkování právě jen kandidáty své strany. Tím "nepohodlné" kolegy v koalici takto oslabíte. Není to hloupé, že?
Takže, ja takto budu určitě také kroužkovat.
Foto titl.: irozhlas.cz
Pexa 03-10-2021 09:03 1,006