Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Chcípl PES rozděluje společnost!

PexaPexa Přidáno před 2 letyz domova
Chcípl PES rozděluje společnost!Hnutí Chcípl PES zveřejnilo dnes (ve středu 16.02.2022) na facebooku adresy poslanců, kteří údajně hlasovali pro novele pandemického zákona. Udělali tak velký přešlap ve svém úsilí.

Už od června 2021 demonstrují členové hnutí Chcípl PES - Otevřeme Česko za návrat do normálního života, proti přehnaným restrikcím v souvislosti s koronavirem Covid-19. Připojili se k ním například Svobodní a další.

Jejich úsilí však zaznamenalo dnes velký precedens! Hnutí, které mj. odmítalo také systémové opatření proti Covidu+19 tz. PES. Podle čtenářů zveřejniili na facebooku adresy ulic s konkrétními čísly popisnými, které se vážou na zákonodárce. Jména však k jednotlivým adresám chyběla. Hnutí později seznam ze sociální sítě facebook smazalo. Policie je vzhledem k této situaci v pohotovosti a na zveřejněných lokalitách hlídkuje.

Mnohým politikům a zřejmě i občanům se nelíbí zejména nabádání hnutím které vyzvalo své podporovatelé, aby pokud se nemohou zúčastnit, šli protestovat poslancům před jejich domovy.

Naprosto také souhlasím s moderátorem Událostí ČT Jakubem Železným, který dnes na Twitteru napsal:

I každý slušný pes musí odmítat to, co chce dělat iniciativa, nazvaná hnusným slovem+slovem PES. (Ví ještě vůbec někdo, co byl ten PES?) Budu demonstrovat za vaše právo demonstrovat. Hádat se za vaše právo hádat se. Ale u bytů politiků, kde žijí jejich děti? Že vám není hanba. J.

Podle mě, nabádat spoluobčany, aby šli protestovat před domy poslanců a zveřejnit ulice, kde bydlí, je skutečně ohavnost a zoufalství, které do slušné společnosti nepatří. Kam jsme se to jen dostali?!

Foto titl.: svobodni.cz

Pexa 16-02-2022 18:32 1,382

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.