Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Vondráček a jeho 6P

KvidoKvido Přidáno před 2 letyz domova
Vondráček a jeho 6PRadek Vondráček (ANO), někdejší místopředseda a později předseda Poslanecké sněmovny PČR, je snad nejrozumnější z českých politiků. Prokázal to mj. v hektické době návštěvy v nemocnici u prezidenta Miloše Zemana.
Bylo mu podsouváno ledacos a opozicí dokonce "vyhrožováno", jak je neseriózní a nečestný politik. Opak se ukázal pravdou. Ta vyšla najevo při opožděné projekci videa Kanceláře prezidenta republiky. Je na něm prezident Zeman při podpisu listiny svolávající novou Poslaneckou sněmovnu vzešlou z říjnových voleb. U podpisu byl R.Vondráček osobně, jak předtím tvrdil...
Je v tomto případě úplně jedno, zda předtím pečovatelka pana prezidenta s ním podpis nacvičovala. Je konečně pochopitelné, jinak se podepisuje člověk u psacího stolu a jinak pololežící na nemocničním lůžku. To nebudu dále rozvíjet a je skutečně směšné, že se tím má zabývat protimafiánská centrála!
Následně minulou neděli v pořadu OVM České televize řekl R.Ondráček velmi rozumnou věc, že se má počkat na pana prezidenta a bez něj nedělat žádné unáhlené kroky tzv. prezidentskou neschopenkou (Kysela), myšleno tím článek 66 Ústavy.
Ondráček je, myslím, typem člověka, který nepostrádá "6P" důležitých lidských vlastností: slušný, pracovitý, přímý, poctivý, pravdomluvný a přátelský.
Měl by být takový člověk ve vrcholné politice? Zamysleme se nad tím!
Kvido 25-10-2021 14:39 1,227