Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Úsměvy před vznikem nové vlády

KvidoKvido Přidáno před 2 lety
Úsměvy před vznikem nové vládyKoalice pracují až se z nich kouří. Jen aby se dopracovali k "úspěchu". Je zajímavé pozorovat dění předtím. K úsměvu mě přivedly Miroslava Němcová (ODS) a Pekarová - Adamová (TOP09).
Němcová zmínila jakési „vyvětrání“ Hradu. Myslí tím nepochybně pány Mynáře s Ovčáčkem. Vyjádřila se v tom smyslu, že jejichž funkce při možné aktivaci článku 66 Ústavy asi „vyprchají“. Je mně však divné a úsměvné, že tato bezesporu dlouholetá a zkušená politička, argumentuje vehementně teď po volbách. Kde byla zašitá a proč nemluvila před volbami? A ještě si neodpustím pousmát se nad tváři paní inženýrky Markéty Pekarové Adamové. Pan Fiala (předseda ODS) to v rámci koalice nějak nedomyslel, když souhlasil s postem předsedkyně nové Poslanecké sněmovny právě s touto "personou". Jednak proto, že reprezentuje skutečně úpadkovou stranu KDU-ČSL, která by se o těchto volbách do PS vůbec nedostala, nebýt nápadu s koalicemi. Je tudíž nominace Pekarové - Adamové postavená na hlavu.
Kvido 26-10-2021 15:47 3,214

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.