Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Komu vadí Babiš?

KvidoKvido Přidáno před 8 měsíci
Komu vadí Babiš?Bylo to chytré a úsměvné, když v Poslanecké sněmovně při rokování "o balíčcích" A.Babiš prohlásil (zjednodušeně) "vy nebojujete proti drahotě, vy bojujete proti Babišovi".


Ano, novela zákona o střetu zájmů aneb (lex - smlouva, zákon) „lex Babiš" leží stále v žaludku četným vládním politikům. A také mnohým podržtaškám, včetně redaktorů mainstremu.
Vyčítají mu např. spolupráci s StB a to, že si "si široké nabídky západních produktů užil vrchovatě" (Hlídací pes Břečťan).
Ale totéž můžeme klidně říci o Vaškovi Havlovi, Formanovi , ... a dalších českých politických "hvězdách".
Ale, co děláte vy straničtí přicmrdové, pro lidi? Skoro nic. Babiš se stará např. o matky živitelky, kterým posílá měsíčně velké peníze.

Babiše jsem volil v kampani za prezidenta, přiznávám už po několikaté. I když s ním v některých zásadních věcech nesouhlasím, jedno ale vidím. Od počátku jeho politické éry se vždy obrací především ke střední a chudé části občanů. I když jako miliardář by nemusel, záleží mu na obyčejných lidech.

Pravda, je to i částečně marketingová strategie. Ale měli bychom vidět, že se neodehrává jen kolem voleb (ostatní politické strany), ale převažuje v aktivitách A.Babiše po celé každoroční období!
Babiš např. kritizuje, že kvůli Fialově vládě většině lidí klesá životní úroveň. Podle něj nechali tryskem rozjet inflaci. Reálné mzdy za 2 roky jejich úřadování klesnou o 11 %!!! Přivedli nás do recese!!!

A tyhle argumenty nemohou političtí oponenti A.Babiše, předsedy hnutí ANO, jaksi překousnout. Budou si ale muset zvyknout. Jak vidět A.Babiš se nevzdává!

Foto: KF
Kvido 08-09-2023 14:43 1,370

1 komentář

Napsat komentář

G
  • A
    Gajda
    Babiše lidé berou. Slátanina závistí od kritiků jim nevadí. To není rozhodující. Hlavní ukazatel, co dělal a dělá pro lidi!
    Odpovědět - 09-09-2023 15:06:23