Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Povinné očkování určitě ano!

PexaPexa Přidáno před 2 lety
Téměř tří milionů nezodpovědných lidí v České republice odmítá očkování proti pandemii koronaviru. česká společnost je tak nejednotná, rozkolísaná. Vyvolává to problémy ekonomické i sociální.
Končící ministr zdravotnictví Adamem Vojtěch (ANO), bývalý ministr financí a zakladatel TOP 09 Miroslav Kalousek , a také další známí politici, i někteří zdravotníci, souhlasí s názorem, že současná epidemie je epidemií neočkovaných. Shodují se na tom, že neočkovaní lidé jsou naprosto nezodpovědní a jejich chování by nemělo být tolerováno. Jestliže je ovšem v současnosti šíření nebezpečné nemoci covid-19 velmi vážné, soudy by nejspíše hledaly cestu rozumu, podobně jako u povinného nošení respirátorů. Tedy očkování by zřejmě povolily. V některých státech toto povinné očkování, třeba pro zdravotníky již zavedly. Momentálně v USA se k tomu rozhodují, poněvadž prezident Bieden povinné očkování k nařízení "tlačí". V ČR bychom neměli váhat a v nějaké formě povinnost očkování proti covid-19 zavést! Že jde o vážnou a alermující záležitost svědčí fakta úmrtí na covid 19, kdy od 27.října 2021 (zemřelo 21 lidí) do 28. října 2021 (zemřelo 24 lidí)! Úmrti ČR: 23.09.2021. ---------------------------- Úmrti ČR: 27.10.2021. ---------------------------- Foto titl.: copa.cz
Pexa 30-10-2021 09:05 4,827

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.