Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Prezident Zeman je aktivní a vstřícný

KvidoKvido Přidáno před 2 lety

Vánočním televizním poselstvím pan prezident M.Zemana opět potvrdil, že má dobrou vůli a je aktivní. Jeho kondice se lepší, i když při projevu mně připadal poněkud strnulý a unavený.
V každém případě prezident Miloš Zeman projevil zájem o dění v naší zemi, samozřejmě nemohl v projevu vyčerpat ani tu nejzásadnější problematiku, jak mu nyní vyčetli někteří politologové a stranické loutky. Mimochodem takoví nováčci ve vrcholové politice, jako je Pekarová - Adamová z TOP 09, která by se bez slepence koalice vůbec nedostala do Poslanecké sněmovny. Ostatně, svoji aktivitu a chuť pomáhat řešit problémy našeho státu, již prokázal tím, že uspíšil před jmenováním Fialovy vlády rokování s kandidáty za uzavřeným pleksiskle v Lánech. Tedy v zájmu urychlení následného jmenování nové vlády. Pan prezident si vybral v poselství zmínku o zahraniční politice, pandemii koronaviru a ekonomice, především situaci v energetice. To pokládám za hlavní témata těchto dnů. Vyzval, abychom – kvůli odhadovanému růstu ceny elektřiny a plynu – vyvázali z Green Dealu. To vadí i bývalému premiérovi A.Babišovi, který takový záměr považuje za škodlivý. Podle Babiše bychom přišli o zdroje Evropské unie, které mohou dosáhnout až 1000 miliard. Poškodilo by nás to. Musíme vybojovat co nejlepší podmínky pro Českou republiku v rámci balíčku Fit for 55. Nicméně, na druhé straně souhlasí z prezidentem jelikož Green Deal ve své šíři může být nebezpečný, jestliže bychom přijali všechna ta, někdy až „šílená“ opatření navrhovaná Evropskou komisi. Prezident Miloš Zeman pojmenoval hlavní problémy našeho státu správně, včetně podpory očkování. Měli bychom si vážit takového přístupu pana prezidenta, který přes svůj zdravotní problém je stále aktivní. Kdo ví, zda by to jiný politik v jeho funkci takto zvládal. Foto titl.: hrad.cz

Kvido 27-12-2021 05:58 1,731

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.