Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Babiš dal státu peníze z daní, co Fiala?

KvidoKvido Přidáno před 3 lety
Podívejme se na předvolební aféru Pandora Papers, kterou aktuálně 3 dny před volbami 2021 přinesla opozice. Týká se také premiéra Babiše (ANO) a jeho finančních transakcí před devíti léty.
Předně, tohle časové zjištění vyvolává velké pochybnosti a podivnou snahu opozice "utřit" Babiše před volbami do Poslanecké sněmovny. Web Investigace.cz včera (03.10.2021) napsal, že Babiš si přes své offshorové firmy poslal téměř 400 milionů korun, za které si pak koupil 16 nemovitostí na francouzské Riviéře, včetně zámečku Bigaud. Podle odborníků nese operace znaky praní peněz. Tato fakta publikoval údajně nový globální projektu Pandora Papers, Mezinárodního konsorcia investigativních novinářů. Babiš odmítl, že by v tomto případě udělal cokoli nezákonného a pokládá to za pokus o své očernění a za ovlivnění voleb. Mluvčí investigace.cz dnes ČRo a ČRoPlus připustila, že uvažovali o posečkání vydání této zprávy minimálně o týden vzhledem k nastávajícím volbám. K tomu však jak vido nedošlo. Zvláštní je (pravdivé?), že prý podle někdejšího policejního vyšetřovatele Andrej Babiš vytvořil složité offshorové schéma a sám sobě půjčil 381 milionů korun. na nákup nemovitostí ve Francii. Ať tak či jinak, opět hýbe Českou republikou aféra Babiš. Pokud není pravdivá, způsobí našemu státu tito "ivestigativci" velkou ostudu, takže se můžeme dočkat, že za to finančně zaplatí. V každém případě, již před téměř 10 lety, kdy ještě nebyl Babiš v politice, vydělával českému státu peníze z daní. Na daních odevzdal dosud přes 700 miliónu korun českých! Měsíčně posílá celý svůj plat na podporu matek-živitelek. A co udělal a dělá pro český stát pan předseda ODS Petr Fiala a celá koalice SPOL? Jen umí bla, bla, bla. Foto titl.: Investigace.cz Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
Kvido 04-10-2021 13:28 2,093

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.