Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Krampol je dlouhá léta bravurní vypravěč vtipů

KvidoKvido Přidáno před 2 lety

Herec, dabér, bavič a moderátor Jiří Krampol baví lidi už 64 let! To mě došlo včera večer při sledování jeho show na TV Relax. Stále zcela bravurně, s velkým zaujetím dovede vyprávět vtipy, do politiky se téměř neplete.
A pokud se přece jen zmíní o české politice, mluví otevřeně a upřímně. Např. pro https://www.seznamzpravy.cz/clanek/havel-byl-opravdovy-hrdina-vyznamenani-bych-si-vzal-i-od-putina-rika-jiri-krampol-59573 v roce 2018 mj. řekl, že Miloše Zemana, který mu v den výročí sta let od vzniku Československa udělil státní vyznamenání, nevolil. Na druhé straně však o Zemanovi řekl, že "... obdivuji na něm naprosto geniální paměť, mluví spatra dvě hodiny. A má dobré bonmoty.“ Herci však vadí, když Zeman „sáhne do nejhrubšího zrna“, aby někoho rozčílil. 

A jako vyprávěč vtipů a historek? Pro mě je Jirka Krampol rozeným vypravěčem a imitátorem. Proto také jeho vyprávění vtpů a historek (zejména z hereckého života) tak dlouho baví diváky. Jeho vtipy mohu poslouchat třeba popadesáté a pořád jsou zajímavé a k popukání!

Od 9. září 2013 nás baví Jiří Krampol se svými hosty na TV RELAX, skupiny televizí Pohoda, řízená Radimem Pařízkem.
Celoplošná televize Pohoda se totiž přejmenovala na RELAX.  Jejím  obsahem jsou pořady a magazíny. Tvářemi televize jsou se svými pořady Jiří Krampol a Petr Novotný. Krampolova show se jemnuje Krampovoloviny a navázala na show Nikdo není dokonalý, která po letech skončila v televizi Prima. Krampoloviny jsou většinou staršího data, avšak výtečně pobaví ve stylu "pravda ve vtipech nikdy nestárne". V tom je krása Krampolova vypravěčství a já jsem osobně vděčný za tuto jeho nestarnoucí vitalitu a tolik potřebný humor (právě nyní v covidové době) v české společnosti.
Relax nyní vysílá starší Krampovoloviny. Zde je ukázka z roku 2018:

Video: TV Relax

Foto titl.: TV Relax

Kvido 06-02-2022 07:58 1,457

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.