Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Absurdum - školky bez plotů?

G
Přidáno před 9 měsíci
Absurdum - školky bez plotů?Chápu snahy vlády a vládní koalice v rozpočtu státu šetřit kde se dá. Avšak návrh Zajíčkové z ODS zrušit povinost oplocení mateřských škol he přinejmenším hloupý.


Návrh v regulaci hygienických a stavebních předpisů poslankyně Renáty Zajíčkové (ODS) vzbudil rozruch a posměšky na její adresu.

Paní poslankyně navrhuje m.j., že by okolo školek nemusely být ploty. Dáme dětem svobodu a maximální pohodlí. Nebudou se cítit jako ve vězení. Jasně. Jen se třeba popíchají o injekční stříkačku nebo utečou, případně si je může snadno vyhlídnout nějaký pedofil. Pedagogům tento návrh vadí a divit se jim logicky nelze. Já sám nechápu, že někdo může něco takového vůbec vymyslet.

V tomto duchu se vyjádřil pirát Mikuláš Ferjenčík. Naopak školka ve městě bude mít stávající plot. Protože ho rozumný zřizovatel nezruší. Chtěl bych osobně vidět i školku v lese bez plotu. Bylo by to zajímavé. Děti by utíkaly třeba do míst, kde jsou srázy, případně by si je tam mohla vyhlídnout nějaká deviantní osoba. I v lese může být pohozené kde co. Zejména lesoparky ve městech stojí z hlediska přítomnosti drogově závislých za to. Opět si říkám, že se řeší zbytečné věci. Ploty prostě u školek byly, jsou a budou. Řešit to má zákon, nikoli zřizovatel.

Zuzana Réblová l tomu napsala: "Stejná pitomost je, že ve třídě nemusí být umyvadlo. Když pominu mytí rukou před svačinou a zdroj pitné vody (pít vodu na záchodě = brrrrr), tak je spousta předmětů, kde je voda potřeba (určitě výtvarka, ale občas i ruční práce, fyzika, chemie). Už vidím jak děti budou chodit pro vodu na výuku na záchod a pobryndají celou chodbu (a někdo si pak natluče frňák) A jestliže se bude šetřit na umyvadle ve třídě, tak se bude pravděpodobně šetřit i na tabuli, a to znamená psaní klasickou křídou a mytí tabule občas i během vyučovací hodiny."

Prostě, Další "hit" Pětidemolice nesmí projít!!!

Zdroj:epenize.eu

01-08-2023 05:49 886

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.