Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

I naši politici se dostávají na mizinu

KvidoKvido Přidáno před 2 lety
Tak to v české kotlině zřejmě ještě nebylo! Poslanec ODS Karel Krejza popsal ve vysílání Repotéři ČT kuriozně své majetkové poměry a složitou finanční transakci.
Samozřejmě do složité finanční situace se může dostat každý z nás. Známe případy bývalých zbohatlíků, kteří svoji nepozorností a nedůslednosti přišli o milióny a jejich firmy zkrachovaly. Dokonce hokejový bůh Jarda Jágr ztratil pár melounům než si všiml, že něco neklape a zavčas průšvih stopnul.
Jenže, některé investice a transakce prováděli a ještě nyní realizují také politici. Velmi podivně (a zadá se, lekomyslně) si např. počínal pan poslanec Krejsa. Když se ho reportérka ptala "... vy jste vlastnil velké hodnoty v cenných papírech, víte jakých firem?...". Poslanec odpověděl, že si to již nepamatuje. "Vy si nepamatujete v jakých firmách jste vlastnil akcie za 8 milionů korun?" Dotazovala se dále reportérka. Následovala trapná pauza a pár vteřinek přemýšlení pana poslance s jeho vysvětlením "Já už nevím"...

Zdroj: https://twitter.com/FLutonsky/status/1485872877131943937

Foto titl.: reprofoto Twitter/F.Lutonský

Kvido 27-01-2022 17:37 1,822

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.