Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Koronavir, tak se nám oddechlo...

G
Přidáno před 2 lety

Tak jsme se přece jen dočkali! V České republice (ČR) se od dnešní půlnoci (čtvrtka) už nemusíme při vstupu do restaurací a objektu služeb, včetně hromadných akcí povinně prokazovat certifikátem o očkování nebo o prodělaném covidu-19. Je to však příliš odvážně!
Dokonce od března letošního roku má být podle premiéra Petra Fialy (ODS) v platnosti už jen nošení respirátorů. Není to unáhlené rozvolňování při současné pandemii omikronu? Mnozí epidemiologové tvrdí, že se mělo s uvolněním restrikcí ještě aspoň týden počkat. Tento týden má totiž v ČR vlna omikronu kulminovat a přesněji bychom viděli ze statistik, zda bude pandemie oslabovat, či nikoli. Odvážné je možná asi to, že stále nemáme zcela dořešená pravidla pro městské dopravní podniky (DP). Dnes ráno jsem cestovala v Ostravě tramvají č. 17 z Ostravy - Hrabůvky do Ostravy - Poruby. Tramvaj byla obsazena z 80 procent (přibližný odhad). Avšak na jedné zástavce se přihrnulo do druhé soupravy zhruba přes třicet školních dítek ve věku, odhaduji osm let. Dvě paní učitelky dohlédly, aby všechny děti měly respirátory, což chválím. Ale přece jen, nemělo by být takové hromadné cestování v tramvaji nějak organizováno? Pamatuje na to nějaká vyhláška ministerstva zdravotnictví, či nastávající pandemický zákon? Foto titl.:nekecamweb.cz
10-02-2022 10:13 1,133

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.