Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Spolu; pouze pomyšlení!

KvidoKvido Přidáno před 2 letyz domova
Spolu; pouze pomyšlení!Dalo se to od Spolu čekat. Oslavné řeči, jak všechno v senátních volbách vyhráli. Je to sice pravda, avšak přehnaná euforie a málo zdůvodněné pomyšlení do budoucích dnů...
Jak sám A.Babiš po těchto volbách 2022 přiznal, pro ANO je to v senátních volbách debakl. Vždyť měli hodně kandidátů, přitom získali pouze tři senátory! Ale musíme vidět, že lidé se na druhé kolo vykašlali. Byla účast necelých 20 procent, a to o názoru voličů v Česku vypovídá příliš málo!

Proto radost vítěze senátních voleb vládního hnutí Spolu je příliš přehnaná, včetně výroků premiéra Fialy: "Není to pouze prohra hnutí ANO, je to osobní prohra Andreje Babiše."

Premiér přitom nepřiznává "barvu", že vládní pětikoalice (slepenec, či kočkopes), složena z jednotlivých pidi stran, prakticky získala po dvou kandidátech a že v komunálních volbách před týdnem se jasně stalo vítězem voleb hnutí ANO.

Kromě toho, jakoby premiér Fiala nevěděl, že v září se v Praze i v některých krajských městech konaly protivládní demonstrace. Největší byla demonstrace na Václavském náměstí, kde se proti vládě sešlo kolem sto tisíc nespokojených občanů z celé České republiky. Organizátoři protivládních protestů mají v úmyslu vyzvat prezidenta Miloše Zemana, aby odvolal kabinet Petra Fialy. Nechávají podepisovat petici.

Organizátoři demonstrací proti vládě chtějí 12. října předat prezidentovi petici za odvolání vlády. Podle textu petice „Vláda Petra Fialy neplní své zákonné povinnosti k zajištění bezpečnosti obyvatelstva a zajištění ekonomické stability.“ Petice se odvolává na ústavní článek 62, který hlavě státu dává pravomoc jmenovat a odvolávat předsedu a další členy vlády.

Takže, vážená pětikoalice Spolu, nepřehánějte to s tou radostí (Pekarová- vyhráli jsme) nad úspěchem senátních voleb a nedělejte si pomyšlení! Pravděpodobně vás čeká krušné období.

Kvido 02-10-2022 08:10 1,384

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.