Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Pochvala aplikaci Můj ČEZ

KvidoKvido Přidáno před 1 rokem
Pochvala aplikaci Můj ČEZCeny elektřiny nám dělají velké starosti. Domácnostem i velkým firmám. Balzám na tuto bolístku nějak stále nepřichází. A tak snad odběratelé ČEZ může trochu potešit účelná aplikace Můj ČEZ.
Aplikace je velmi přivětivé a graficky účelné webové rozhraní. Poskytuje odběrateli elektřiny celkový i detailný obraz jeho spotřeby a plateb. Nemusí tudíž listovat v papírech, vše má perfektně na své obvrazovce! Může sledovat náklady na spotřebu u elektřiny i plynu. Podívejme se do sekce "Elektřina"

Hned v úvodu se spotřebitel dozví, že má na účtu svůj příspěvek od státu a rovněž základní informaci o své platební kázni . Dalším klikem zjistí podrobnosti.


Velice výhodná a přehledná je kategorie "Sledování spotřeby elektřiny". Zde je v grafickém zobrazení měsíční přehled plateb elektřiny klienta za dosavadní měsíce, včetně odhadu celkové úhrady v Kč za 12 měsíců aktuálního roku.
Je zde také v "Požadavky"možnost "Zadat samoodečet", tedy údaj spotřebovaných kwh, který opišete na vašem elektroměru. Poté údaj vložíte do samoodečtu a systém on-line ihned vypočítá skutečnou spotřebu. Údaj de okamžitě projeví v kategorii "Sledování spotřeby", komkrétně na ose "Zúčtovací období". Zde vidíte také položku vaše "Odhadovaná roční spotřeba Kč/rok". Můžete si také nastavit automatické sledování smoodečetu v kalendáři a systém vám pak termín připomene.


Všem, kteří odebírají elektřinu nebo plyn z ČEZu, doporučuji tuto aplikaci nainstalovat do svého počítače, případně mobilního telefonu.

Reprofoto: ČEZ
Kvido 31-10-2022 16:43 871

Politika - související články