Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Opět finanční letadlo?

KvidoKvido Přidáno před 1 rokemfinance
Opět finanční letadlo?

Mám takový dojem, že v minulosti tzv. finanční "letadlo" se opět vrací. Víme, jak katastrofálně pro lidi tehdy po Listopadu 1989 takové internetové ukládání peněz s pravidelnou "odměnou" dopadlo.


Teď se objevilo opět ukládání peněz přes internet, tentokrát modernějí - do kryptoměny bitcoinu. Jde zřejmě o vyložený šmejd projekt. Má název Komarekprojekt, slibující naivním lidem vysoké finanční zisky . Měl ho založit jmenovaný Honza Komárek. Podle všeho je to však nasazený "bílý kůň", neboť iniciatoři tohoto triku jsio samozřejmě v anonymitě.

Nestačím se dovit, že tento podivný finanční produkt měl prý doporučovat prof. Jaroslav Flegr (údajně minulý týden) v televizní Show Jana Krause. Zabývali se zbohatnutím občanů. Pořad jsem neviděl, ale divím se, že vystudovaný člověk mj. v oboru evoluční biologie a etologie může být tak naivní.

Pan J.Fleger doporučoval Komareksystem, jenž prý umožňuje komukoli velmi jednoduchým způsobem stát se z během 3-4 měsíců může stát milionář.

Divil se tomu podle webu best-investment24 (, zřejmě autorů projektu) i samotný pan Jan Kraus. Přesto Jan Kraus vložil na účet 6 500 Kč a systém si vyzkoušel na vlastní kůži. Během několik minut měl zisky v hodnotě přes 14 620 Kč!

Nevím, zda zveřejněná ukázka na zmíněném webu je pravdivá, či jde o marketingový tah, více méně zinscenovaný. To však není rozhodující. Celý projekt Komareksystem přesto nepůsobí důvěryhodně. Už také proto, že odkazuje na recenze s největší pravděpodobnodtí poskytli placení lidé. Kromě toho opravdová diskuze, tedy možnost vstupu do ní, není možná. Tedy žádná důvěryhodná diskuze, kde by lidé projekt Honzy Komárka nejen chválili, ale také připomínkovali, neexistuje.

Proto tedy: Nemám zájem! Sbohem!

Poznámka:
Nejznámější kryptoměna bitcoon je nejníže od loňského července, od listopadového maxima už odepsala kolem 55 procent. Propad akciových trhů se totiž negativně projevuje i na kryptoměnách, které se teď obchodují v souladu s rizikovými aktivy, jako jsou například akcie technologických společností. Uvedla to agentura Reuters.
Kvido 10-12-2022 17:02 1,105

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.