Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nerudová a její zlo

FrybordFrybord Přidáno před 1 rokem
Nerudová a její zlo

Neúspěšná kandidátka na prezidenta, prof. D. Nerudová, pronášela v předvolební kampani, že její konkurenční kandidát ing. A.Babiš je zlo pro naši společnost.


Divím se, že Nerudová pronáší v prezidentské kampani tak silnou argumentaci proti svému rivalovi. Je totiž nováček v politice s tím, že její zásluhy o stát a společnost jsou, mírně řečeno, chabé, přesněji žádné!

Buď nemá pro politiku soudnost, nebo je vedená zášti podle vládní koalice, která by opozice nejraději zahnala někam do kouta. Je skutečně smutné, že paní Nerudová, která ještě nic nedokázala, takovou pomlouvačnou rétorikou bagatelizuje a zesměšňuje pana Babiše, který má za sebou mnohaletou aktivní činnost politika.

Že by "zlo" u A.Babiše viděla Nerudová v jeho snaze pomáhat zlepšit život chudším lidem? Nerudová nechce znát "Dvanáct opatření ANO proti chudobě", odmítá navrhovaná řešení A.Babiše proti energetické krizi! A stále mele otřepanou frází, že "Babiš v politice dlouhodobě prosazuje pouze své vlastní zájmy a přispívá k rozvracení demokracie"?

Slabost Nerudové se na poslední předvolební besedě (TV Nova) projevila pouze v teoretické rovině a naučených proklamacích. Odkazovala se pouze na minulost, mluvula obecně. Když pak přišla řada na politické zkušenosti, Nerudová neměla co říct.

Foto titl: Wikipedia


Frybord 16-01-2023 10:21 1,012

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.