Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

TV Prima, rošáda

KvidoKvido Přidáno před 1 rokemtelevize
TV Prima, rošáda

Rošáda se týká CNN Prima News a je dost mimo kvalitu. Přednost v Hlavních zprávách údajně dostává opět bývalka pořadu Perkausová před zastupující Laškovou.


Většině diskutujícíh na super.cz se to nelíbí:

Jiří Šulc: "... Laškové škoda je, byla milá a příjemná, což se o Hecko říci nedá. Prima zjistí, že udělala velkou chybu".
Slávek Štěpán: "... Perkausová za Laškovou je krok k horšímu. Perkauska by se hodila spíše to do Showtime, když už tam musí být (asi protekce)".
Jaromír Páša: "Perkausovou nemusím, ta její mimika k těm zprávám tam nepatří. Prima dělá chybu".
Ivana Kelínková: "Nechápu jak tuto moderátorku mohou vyměnit za Perkausovou, která zprávy čte a ne říká".

Já to vidím takto: Proč nedochází v Hlavních zprávách FTV Prima třeba ke změně dvojice Klára Doležalová a Karel Voříšek, která tvoří oblíbenou moderátorskou dvojici od května 2013? Protože to jsou skutečně perfektní profesionálové.

Odchod Gabriely Laškové (9 let v TV Prima) z obrazovky v Hlavních zprávách je třeba chápat, jako její vyslovené přání. To je první věc. Ale mělo by se vedení TV Prima zamyslet, co za tím je. Uražená ješitnost Laškové, či profesionální chyba vedení?

Zvažoval někdo ve vedení úroveň obou moderátorek? Tedy, styl projevu, dikci apod? Zatímco Gabriela Lašková (33) prezentuje důsledné sdělení zpráv (pouze je nečte, ale říká), Eva Hecko Perkausová (28) je poměrně ležérní v předávání informací divákovi. Místy až štěbetalka, která informaci prostě "odhrká", ať to má za sebou. Která moderátorka by měla dostat přednost?

Reprofoto: CNN Prima News
Kvido 18-02-2023 09:53 1,090

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.