Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Prezident Pavel trefně kritizoval vládu!

KvidoKvido Přidáno před 11 měsícisociální
Prezident Pavel trefně kritizoval vládu!

Už jsem se chystal "napálit" vládu P.Fialy za její špatnou komunikaci s lidmi. Nějak jsem hledal trefná sdělení. Ta správná sousloví k momentální blbé náladě ve společnosti teď adresoval vládě pan prezident Pavel.


Setkání prezidenta Petra Pavla na večerním setkání s lidmi v Liberci (26.4.2023) bylo nanejvýš poučné. Kritizoval komunikaci vlády s veřejností. Podle jeho slov "naše vláda neumí pořádně prodat a vysvětlit ani věci, které dělá dobře". Také během jiného setkání v Liberci kritizoval vládu Petra Fialy (ODS) za komunikaci s kraji a obcemi o rušení poboček České pošty a finančních úřadů.

"Vláda opravdu ne úplně dobře komunikuje to, co dělá. Neříkám, že všechno to, co dělá, dělá dobře. Určitě by se některé věci daly dělat líp. Ale i ty, které dělá, tak neumí pořádně prodat, neumí pořádně vysvětlit. A to snižuje i to dobré, co udělá vůči veřejnosti. Je to věc, která nejenom této vládě, ale celé zemi škodí," řekl Pavel.

Špatná komunikace vlády vyvolává, jak prezident Pavel zdůraznil "spoustu negativních emocí, proto budu i toto téma s premiérem Fialou na schůzce 2. května probírat".

Já bych k tomu dodal, že ministři vlády by kromě sdělování informací na tiskovkách měli od pultíků vyjít mezi lidi, třeba do supermarketů či na náměstí. Tam vysvětlovat a probírat problémy cenové či sociální politiky a další. Proč to, či ono vláda navrhuje a schvaluje. Prostě, i takto zlepšit komunikaci s veřejností.

Foto: Facebook

Kvido 27-04-2023 11:03 1,728

Politika - související články

Opravdu bída seniorů!
09.04.2023 11:27
Díky za Deštník!
12.05.2022 09:51
Jak tu žijeme (2)
30.12.2023 15:07

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.