Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Válka; Ukrajina, 25.5.2023 +

KvidoKvido Přidáno před 11 měsíciUkrajina
Válka; Ukrajina, 25.5.2023 +

Postup bojů UA (Ukrajinská armáda) - RF (Ruská federace) dne 25.5.2023.


Ukrajinská protiofenziva začala, oznámil dnes (25.5.2023) ráno Mychajlo Podoljak, poradce ukrajinského prezidenta.

25.05.2023
Mapa, situace na bojišti Ukrajina - Rusko:

Útok na loď Ivan Khurs RF, údajně akce Ukrajiny.

POSTUP:Poradce ukrajinského prezidenta sdělil: "Protiofenzíva bude nadále ničit ?? ruské síly na různých frontách. Ruské síly provádějí útočné akce ve směrech Lyman, Bakhmut, Avdiivka a Maryinka. Ukrajinská armáda měla 28 bojových střetnutí s ruskými silami. Ruské síly se pokoušejí postoupit u Masutivky, Ivanivske, Novokalynove a Avdiyivka, Maryinka, uvedl generální štáb ozbrojených sil Ukrajiny v ranní zprávě.

HODNOCENÍ: Ukrajinská protivzdušná obrana sestřelila v noci na dnešek 36 z 36 bezpilotních letounů Shahed vypuštěných Ruskem. Kromě toho protivzdušná obrana byla aktivní ve Lvově, Černovice, Chmelnické oblasti, kde odrazila útoky Rusů.
Nicméně souhlas s tímto názorem od Alena Bartoso: "Bohužel v tom má Podoljak pravdu, kdyby Evropa a USA neprovahala, neprekombinovavala, jen pozvolna nezkoušela co bude fungovat, dlouho neschvalovala, hned pritlacila na Maďarsko a Turecko, když se kroutily při hlasování, měla větší odvahu dodat to nejlepší vc stíhaček,nepraskovala, ale opravdu hned na začátku dodala vše, co může postrádat i možná i to, co nemůže postrádat s logikou věci, že to stejně stojí ve skladu bez užitku, tak by opravdu po válce mohlo být už před rokem,. S tím, čím na začátku disponovala je opravdu malý zázrak, že se takhle statečně, odhodlaně a dlouho drží. Veliký obdiv a respekt ??

-Od: ??Ukrajinská fronta@front_ukrainian
25.05.2023, 12:05 SEČ
· ⚡️⚡️Přivádíme domů 106 našich lidí, Yermaku.
"Jde o vojáky ze směru Bachmut. Z ruského zajetí bylo propuštěno 106 Ukrajinců. Jedná se o vojenský personál ze směru Bakhmut – osm důstojníků a 98 vojáků a seržantů

Akce partyzánů Ruska

-Od: ??Ukrajinská fronta@front_ukrainian
25.05.2023, 18:05 SEČ
· ⚡️⚡️Záběry z námořního dronu, který přesto zasáhl ??Ruská průzkumná loď „Ivan“ Khurs, jejíž poškození je pro ruskou flotilu citlivé.

Kvido 25-05-2023 13:48 885

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.