Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ukrajina se nemůže jen bránit!

KvidoKvido Přidáno před 9 měsíciUkrajina
Ukrajina se nemůže jen bránit!

Už jsem tu několikrát psal. V této kruté a zabijacké válce ze strany Ruska proti Ukrajině už zdaleka nemůže stačit obranná taktika Ukrajinské armády (UA).


Kdy západní spojenci Ukrajiny pochopí, že UA se nemůže do nekonečna jen bránit před útoky ruských vojsk? Musí nastat útoky Ukrajinců na ruské území, včetně Krymu.


Válku začalo Rusko, takže se nemůže divit, že dny odplaty za jejich agresivní útoky na civilní obyvatelstvo a infrastrukturu Ukrajiny konečně přijdou.
Konečně změnil názor na vojenskou taktiku v současné válce Rusko - Ukrajina prezident Zelenskyi. Před několka dny řekl v souvislosti s útoky sil Ruské fedearec (RF) na Oděsu, kostel a humanitární centrum, že přijde odveta...

HODNOCENÍ: ?? Nastává obrat v postupu UA? Dnešní dronový útok na hlavní město Ruska Moskvu (vysokopodlažmí budova) byl speciální operací Hlavního zpravodajského ředitelství ukrajinského ministerstva obrany, napsal server Ukrajinska pravda s odkazem na svůj zdroj ze sektoru bezpečnosti a obrany. "Spolupráce mezi dobrovolníky a agenturou přináší dobré výsledky a bude to pokračovat," uvádí. Podle zdroje se všechny drony vypuštěné zpravodajskou službou dostaly do Moskvy.


Útok UA na Moskvu, drony (24.07.2023).



POSTUP: Útok na Oděsu (o tomto víkendu) byl největší od samého počátku ruské války proti Ukrajině. Jedna oběť, několika desítek zraněných lidí a zničení katedrály Proměnění Páně na Katedrálním náměstí v centru města. Největší pravoslavný kostel v Oděse patří Ukrajinské pravoslavné církvi Moskevského patriarchátu a byl založen již v roce 1795.


Útok RF ruské dělostřelectvo ostřelovalo Chasiv Yar kazetovou municí, cílené na centrum humanitární pomoci (23.07.2023).

-Od: ?? Zdroj
24.07.2023, 08:15 SEČ
Byl hlášen výbuch v muničním skladu poblíž města Volnoe na okupovaném Krymu, údajně uzavřena železniční a silniční doprava Džankoj-Simferopol.
Ruské ministerstvo obrany tvrdilo, že Ukrajina použila k útoku na Krym 17 bezpilotních letounů, 14 jich bylo zachyceno prostředky elektronického boje a 3 byly sestřeleny protivzdušnou obranou
Ruské drony zasáhly přístavní infrastrukturu u řeky Dunaj v jižní Oděské oblasti a zničily sklady obilí.



ARCHIV:
Dr. Khaled Alfaiomi@Alfaiomi
21.07.2023
„Čištění“ zákopů a zajatých Rusů v oblasti Robitino, Záporožíská oblast #UkrajinaRuskoVálka??????????



POZOR! Toto video může být falsely (falešné)! Neobsahuje bližší záběr, že jde o seskupení UK. Byly použity pravděpodobně záběry ruských jednotek, které se vzdávaly...
-Od: Manchester Chronicle ?@WithyGrove
24.07.2023, 12:20 SEČ
VIDEO: Letecké záběry masové kapitulace kyjevských režimních sil, které rozhodly, že je lepší žít než zemřít v americké zástupné válce na #Donbassu . #Ukrajina #Sunak #Zelensky #NATO ?? #Bakhmut #Doněck #Lugansk #mír #TomorrowsPapersToday ☮️



Dr. Khaled Alfaiomi@Alfaiomi
24.07.2023, 15:15 SEČ
U Kreminny byly zničeny 3 ruské tanky T-90.



-Od: ?? Zdroj
25.07.2023, 03:10 SEČ
Administrativa Joea Bidena uvedla, že útok dronem na Moskvu byl výsledkem války, kterou začalo Rusko.
Zdroj: Ukrinform s odkazem na Karine Jean-Pierre, tiskovou tajemnici Bílého domu
Podrobnosti: "Toto je válka, kterou začalo Rusko," řekla Karine Jean-Pierre v reakci na žádost o vyjádření k útoku dronem na centrum Moskvy.
Karin Jean-Pierre zdůraznila, že Ruská federace stávkuje na civilní zařízení na Ukrajině téměř každý den během všech měsíců války.
„Rusko bombardovalo ukrajinský přístav Oděsa, zabíjelo a zraňovalo ukrajinské civilisty, devastovalo památky zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO a ničilo desítky tisíc tun obilí, které mělo být odesláno do zemí po celém světě,“ řekla tisková mluvčí Bidena...

-Od: ?? Zdroj
25.07.2023, 19:30 SEČ
MOSKVA, 25. července – RIA Novosti. Ukrajinská armáda v Černém moři se včera večer pokusila zaútočit na hlídkovou loď ruského námořnictva "Sergey Kotov" bezpilotními čluny, uvedlo ministerstvo obrany .
"V průběhu odrážení útoku byly oba nepřátelské dálkově ovládané čluny zničeny palbou ze standardních zbraní ruské lodi na vzdálenost 1000 a 800 metrů," dodala agentura.

-Od: ?? Zdroj
25.07.2023, 19:30 SEČ
MOSKVA, 26. července/ Rádio Sputnik. Ukrajinská armáda hodila do ofenzivy na Záporožské frontě asi 100 obrněných vozidel, řekl Vladimir Rogov, šéf záporožského veřejného hnutí „Jsme s Ruskem“.
"Nejméně 100 jednotek obrněných vozidel bylo vrženo do útoku nepřítelem v Orekhovském sektoru Záporožské fronty. V současné době v důsledku několika vln útoků v oblasti osady Rabotino více než 100 jednotek obrněných vozidel, včetně tanků, bojových vozidel pěchoty, obrněných transportérů a obrněných bojových vozidel, se nepříteli podařilo vklínit do tří sektorů naší první obranné linie,“ napsal na svém kanálu Telegram .
Podle Rogova byli ozbrojenci útočících brigád vycvičeni v zahraničí a jsou vybaveni západními modely vojenské techniky, včetně tanků Leopard a bojových vozidel pěchoty Bradley.


Kvido 24-07-2023 13:53 1,578

2 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    MajnušL
    To video Manchester Chronicle ?@WithyGrove je fakt podezřelé. Není vůbec věrohodné a na soc. sítích jsem jinde nenašel. Rusáci jsou odjakživa nakloněni podvodům.
    Odpovědět - 25-07-2023 08:22:06
    • A
      Hlučiňák
      pi**, pi**, nejsme přece hotntoti!!! Biden to řekl jasně, útok na Moskvu je výsledkem a přičinou útoju dronů na Moskavu!!! To je ta odpalata po které tu laik kvetoslav volá.
      Je to logické ve válce platí za útok odplata. Jdo to nechápe neumí myslet, nebo je připosranec!
      Odpovědět - 25-07-2023 10:04:21