Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Michálek Piráty zesměšnil

PexaPexa Přidáno před 5 měsícipolitika
Michálek Piráty zesměšnilKdyž jsem se dnes dozvěděl, že kritik Pirátů Jakub Michálek vzal zpět, co se mu ve straně nelíbilo. Ušklíbl jsem se. Asi nejsem sám.


Pan Michálek (doposud) dobře mluvící a přesvědčivý, shodil nejen sebe ale i svou partaj. Trochu mi to připadá "Odvolávám, co jsem slíbil, a slibuji, co jsem odvolal“ z písničky v pohádce Pyšná princezna. Takhle na pochodu měnit své názory, to je fakt u tohoto politika velmi překvapující.

Poznámka: Michálek byl na odvolání už v listopadu 2019. Kdy vedoucí personálního odboru v centrále Pirátů Jana Koláříková popsala v otevřeném stranickém fóru, že si Michálek „užívá si bossing podřízených“ a ona se z tlaku vycházejícího z jeho chování psychicky hroutí, a proto ho navrhuje odvolat z funkce místopředsedy strany.

Nyní měl Michálek připomínky k reformě Pirátské strany. K jejímu fungování, protože si představoval určité změny. Načež rezignoval na funkci předsedy poslaneckého klubu Pirátů. Předseda strany Bartoš jeho rezignaci ale nepřijal, přestože v hlasování byla část spolustraníků pro odvolání Michálka.

Teď, po několika dnech, Michálek ve Sněmovně oznámil "Rozhodl jsem se, že ve funkci budu pokračovat s tím, že moje rozhodnutí předcházela diskuze s Bartošem a ostatními poslanci. Tajže Jakub bude dále v čele čtyřčlenného sněmovního klubu Pirátů. Novinářům k tomu řekl, že ve straně nyní vnímá pohyb k lepšímu a nechce ji oslabit před blížícími se volbami.

Nepřipadá vám to jako nachystaná kamufláž na politické scéně? Prostě, udělat uměle dojem, jak strana Pirátů ctí názory svých členů?

Opak je však realitou! Včetně odvahy odejít v pravý čas. Ale to se na české politické scéně opravdu nenosí.


Pexa 14-11-2023 14:53 868

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.