Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ruská stížnost na USA?

PexaPexa Přidáno před 4 měsíciválka
Ruská stížnost na USA?Rusko (RF) momentálně na Ukrajině, da se říct, vyhrává. Přiznávají to hlavní velitelé Ukrajinské armády (UA), protože prý nemají rakety pro obranu.


V této situaci nevyrocnaného boje na Ukrajině se RF stěžuje u OSN na USA, že Ukrajině jsou dodávany zbraně také z Ameriky.
Už i můj patnáctiletý synek to pochopil, jací vlastně jsou Rusové a klepe si na čelo.

Vždyť je to právě Rusko, kterému posílají munici "přátelé" z KLDR!!! Tak co poukazují na USA!

Ano, ruská displomacie panikaří, protože Rusku docházejí pravděpodobně zbraně.

Rusko si zřejmě myslí, že mohou říkat oprávněně, co je a co není teroristický čin. Rusko vyhlásilo, jako fašistické Německo, Ukrajině totální válku, přepadli Ukrajinu skrze územních zájmů a odvolávali se na Banderovce, což byl a je zástupný argument.

Současné zesílené raketové útoky na Kyjev, Oděsu i Charkov jsou výsledkem šptané politiky Západu a NATO. Jakoby lídři Západu nevěděli, že Rusko nyní spojilo s Íránem a Severní Koreou a kupují od nich válečnou techniku včetně raket. Mimochodem, dá se předpokládat, že technika má vybité baterie dlouholetým skladováním, a tak nebude pomoc moc užitečná...

A tak je to stále k smíchu, že západní politici, včetně USA, pouze meditují o tom, zda poslat Ukrajině rakety s doletem do nebo nad 80 km.

Stále je to o tom, aby Ukrajincům dodali zbraně s doletem na Moskvu nebo Petrohrad jak Zelenský nesčetněkrát požadoval, potom by si Rusové rozmysleli posílat rakety na Kyjev.



Chtělo by to, v aktuální situaci, že za každou ruskou raketu poslanou na Kyjev, Ukrajinci pošlou raketu na Moskvu.

Pokud se tak nestane, potom by bylo logické a správné, aby Ukrajina kapitulovala a zachránila životy milionů Ukrajinců. Vždyť jen UK vojáků v této válce dosud padlo kolem 200 tisíc!!! Nynější válka je pro Ukrajince, podle mého názoru, prohraná. Přece za Hitlera se proti leteckému bombardování Londýn a Angličané nespokojili jen se statečnou obranou!!!. Druhou světovou válku výrazně rozhodlo masivní bombardování německých měst. Ve válce žádné kompromisy neplatí!!!

Zdroj: Novinky.cz/Rusové, OSN

Foto: Amnesty Internacional


Pexa 09-01-2024 16:23 464

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.