Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Jak tu žijeme (3)

KiselaKisela Přidáno před 3 měsícitelevize
Jak tu žijeme (3)Nechci strašit, ale řítí se to na nás ze všech stran. "To" představuje široký úhel problémů našeho žití.


Nejhorší je to zřejmě s energiemi, především elektřinou.
Postihlo to údajně i Soukupovou televizi. Mnozí diváci to určitě litují! Kanály Soukupovy televize Barrandov přestaly v noci na sobotu vysílat. Na obrazovce je zobazen jen monoskop. Blesk.cz píše, že dodavatel odpojil zadlužená společnost Barrandov Televizní Studio od elektřiny. Prý má kvůli exekuci zablokované bankovní účty a nemůže provádět finanční operace.

Jiná informace soudu však říká, že schválil individuální moratorium pro Barandov Televizní Studio a společnost do měsíce má představit věřitelům plán restrukturalizace. Věřme, že se problém nějak vyřeší.
Dnes, v neděli (21.1.2024) to vypadá, že restrikce na Barrandov Televizní Studio poněkud polevily. Vysílá moderátor Musial "Nebezpečné vztahy", vysílá rovněž obchodní program "Klenoty TV". Ten rovněž nahradil pořad "Soudce Alexandr".

Politik SOCDEM, pan Jaroslav Foldyna, upozornil na síti Telegram dnes 21.1.2024 na špatnou situaci pro občany v České republice:




Ale není zas tak všechno proti občanovi! Digitální a informační agentura České republiky zprovoznila před několika dny elektronickou verzi základního osobního dokladu občanů České republiky. 20. ledna 2024 byla spuštěna na internetu aplikace eDoklady, do které lze vložit občanský průkaz jako náhradu plastové karty. Blížší informace zde (HN).

A podivná politika české vlády premiéra Fialy:
Mnoho restauraci a bufetů kvůli předražení energiemi končí provoz!!!
Můžete to vidět hlavně v Praze a Brně. Provoz končí někdejší plné obchůdky a restaurace. Prostě, jsou vidět zavřené výlohy, zatažené rolety, zrušené hospůdky a vinárny!!! V Praze třeba v Libni a Žižkově!!! Lidé, kteří tam byli zaměstnáni, budou nyní pracovat c náhradním zaměstnání, či jdou do důchodu, nebo pro příspěvek na sociálku. Bohužel, všechny bude živit stát. To jste chtěli? Vládo?


Kisela 21-01-2024 10:03 481

3 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    Vavrečka
    O Soukupovi se už vědělo nejméně 1 rok, že krachuje- Nabral si velké sousto, Moje zprávy, komentáře a nevím co všechno, včetně komerce! Už jste to také před rokem kritizovali a radili mu, ať ochodování nepřehání. On ale na vás sere! Dyť Vám zde ani nenapsal.
    Odpovědět - 21-01-2024 11:54:22
    • A
      zrzek
      Soukup se s nikým v těchto záležitostí neradí, nebuďte bláhový!Pfft
      Odpovědět - 21-01-2024 15:36:25
    • A
      Hlučiňák
      Špatně, chlape!
      Odpovědět - 24-01-2024 15:12:27