Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Trápí vás estebák Babiš?

KvidoKvido Přidáno před 1 rokem
Trápí vás estebák Babiš?

O tom komplotu StB mnohé vím, pač jsem měl kolem sebe za totáče (1968 až 1990) v Československu hafo postižených kamarádů... Takže po zkušenostech nad tím teď mávám rukou - netrapme se už dále tou ohavností!


Bohužel v politickém boji, jakým je nyní volba nového prezidenta České republiky, se story StB náramně hodí. Zvláště v případě expremiéra Andreje Babiše. Znovu opakuji, hoďme roli estebáků už konečně za hlavu.

Oni, myslím, ani moc nevadili Václavu Havlovi, těsně i později po Listopadu 1989. Věděl moc dobře, jak to tehdy se svazky Stb chodilo a kdo se do této mlýnice konspiraci také nevědomky dostal. Mohl by o tom mluvit (dnes již nežije) kamarád Ivan Šedivý z Ostravy, kterého komunisté vyhodili z práce. Aby mohl s rodinou nějak existpvat prý jim podepsal spolupráci. A takových byly tisíce...

S důstojníky StB se zapletl také Andrej Babiš, a to možná vědomě, aby si otevřel, za komunistů, přístup do světa obchodování. Jinak by se prostě jako podnikatel odepsal. Neměl totiž dobrý kádrový posudek. Také proto, že v šedesátých letech vyrazili Babišova otce z KSČ, takže se ocitl dlouho jako nezaměstnaný. Podobně dopadli i další členové rodiny, takže raději pláchli na Západ. Rovněž Andrej Babiš se díval tehdy na svět kolem sebe jako zdatný obchodník (podle chlapů z agrocentra JZD Březová na Opavsku), kteří věděli, že působí např. ve Francii. Byl prostě pracovník PZO v Bratislavě. Když ho firma Petrimex později poslala do Maroka, zastupoval tam několik agropodniků při nákupech fosfátů pro československé zemědělství. No a teď mu to vyčítejte!? Tudíž, byl na komunistou a nuceně v STB aby mohl být v zahraničním obchodu! Také mě tyto souvislosti překvapily.

I když Babiše moc nemusím, tento příklad je proti různým pomluvám a nalepkování, že byl estebák. Taková to prostě byla doba!
Kvido 02-01-2023 15:38 1,439

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.