Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nečasi, počítej do tří a neurážej prezidenta!

KvidoKvido Přidáno před 12 letyz domova

Tak, to jsem fakt nečekal! Premiér Nečas se pustil do prezidenta Klause slovy: "Prezident Václav Klaus je na hranici politické a ekonomické debility,"

.

Zřejmě je vedle jako ta jedle! Klaus kritizovcal zejména další zvyšování DPH, v čemž má pravdu! Přiklání se ke kritice dalšího zvyšování DHP totiž většina ekonomických experetů. To se Nečasovi rovněž nelíbí, avšak on slepě realizuje Kalouskovy finanční kroky. Doplatíme na to ovšem všichni. Nečas by měl, než něco prohlásí, vždy napočítat do tří! Jinak nás žene do katastrofy.



Jaká je to katastrofa? Zvyšené DPH (letošní první) nám zastavilo ekonomický růst!! Další zvýšení by přineslo další vlnu chudoby. Premiér Nečas je ovšem v klidu? A restituce, privatizace. Tu Klaus spackal. Teď to vidí, ale nesmí to pokračovat. Cirkve dostanouz svý, ale ne teď a ne, to co převzali po roce 1990, pozor!! Většinou to nebyl jejich majetek. a potom - Jestliže si nynější kmotři všechen majetek a výnosné kšefty, zprivatizované státní služby, jako zdravotnictví apod., rozdělí mezi sebe, tak bude moc v tomto státě navždy v jejich rukou a v rukou bank.

Kvido 18-08-2012 12:38 1,435

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.