Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Válka na Ukrajině kvůli genocidě, je to výmluva?

KvidoKvido Přidáno před 2 letysvět
Válka na Ukrajině kvůli genocidě, je to výmluva?Doufal jsem, že na Ukrajině nedojde ze strany Ruska k válce. Velice mě to zklamalo, myslel jsem, že prezident Putin je rozvážný státník. Není!
Přímá, nevyprovokovaná invaze ruské armády Na Ukrajinu začala dnes 23.02.2022 v 05:00 hod. českého času. Putin ohlásil „mírovou misi“ Ruska na Donbasu, tím však začala faktická invaze na celou Ukrajinu.

Naše média většinou k této agresi neříkají celou pravdu! Divím se, že také politici jsou jednostranní! Putin totiž invazi Ruska do ukrajiny zdůvodňoval pár hodin předtím (ČT24, Kubal, jeho prohášení vysílala) hlavně agresí ruských vojsk objevení masových hrobů civilistů na Donbasu.

Fakta jsou neúprosná. V prvé řadě - Ukrajina s Ruskem delší dobu mají napjatý vztah, doplněný o vojenské potyčky. Především Rusko dokládá, že během srpna až října 2021 ve vesnici Slavjanoserbsk, v oblasti obytné čtvrti Sokologorovka Pervomajska, obci Vidnoje-1 poblíž Luhansku a na okraji obce Verchněševyrevka Krasnodonského okresu objeveno pět živelných hromadných pohřebišť, z nichž byly exhumovány ostatky nejméně 295 civilistů, kteří zahynuli v důsledku chaotického ostřelování ze strany ukrajinských ozbrojených sil v roce 2014.

Přesto však, proč V. Putin řeší tento problém (včetně odepření ruštiny Ukrajinou) vojenskou sílou. Traduje se, že je šílený po moci a chce dobýt pro Rusko celou Ukrajinou. Tím však může zatáhnou do války celý svět!!! Je to nezodpovědný vůdce!

Souhlasím s naším panem prezidentem Milošem Zemanem, že vojenské napadení nezávislé Ukrajiny Ruskem je nepřípustné. Ano,  šílence, který agresi vyvolal je třeba izolovat!



,
Kvido 24-02-2022 11:16 1,788

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.