Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Skončit s tou šaškárnou Rakušana!

KvidoKvido Přidáno před 2 letyz domova
Skončit s tou šaškárnou Rakušana!To, co se děje kolem ministra vnitra, pana Rakušana, je už fakt nanejvýš trapné! Jestli je chlap, přestane se vymlouvat a půjde od válu.
Jak známo, předseda STAN a ministr vnitra Vít Rakušan, dosadil na post šéfa tajné služby Petra Mlejnka. Tuto podivnost učinil přes fakt, že údajně věděl o jeho soukromých, tedy přátelských stycích, s hlavou organizovaného zločinu kolem STAN Michalem Redlem.

Ať chceme či nechceme, tohle je už několikerý "přešlap" pana ministra vnitra V. Rakušana - a velmi podezřelý!

Takhle prostě nezávislý ministr nemůže jednat! Nikde na Západě by mu to neprošlo. Jednoduše se zapletl s lidmi napojených na podezřelou činnost, kterou vyšetřuje "jeho" policie. Což je další podivnost.

Chuťovkou je, že  M. Redl, měl přes Mlejnka, ředitele tajných služeb, získávat citlivé informace. Prý to vypověděl jeden ze svědků v kauze Dozimetr. Neskutečné!

Pan Rakušan je tak naivní, že přehlíží podivné aktivity šéfa tajné služby Mlejnka? Určitě nikoliv. Zřejmě musí být servilní, to je důvod jeho postoje ke kauze Dozimetr.

Překvapuje mě, že premiér Petr Fiala (ODS) miní tyto anomálie Rakušana řešit až příští týden.

Proč kauza Dosimetr?

Od středy 15. 6. 2022 se v ČR diskutuje jedna z největších korupčních kauz od devadesátých let. Kauza, jejíž ústřední postavou se stal náměstek pražského primátora Petr Hlubuček (ex STAN), dostala označení Dosimetr. Proč? Nejen na sociálních sítích, ale také v diskuzích na zpravodajských portálech diskutující polemizují nad původem tohoto označení. Pod slovem dosimetr se v obecném pojetí rozumí zařízení, které se využívá k měření ionizujícího záření, které vzniká například při radioaktivním rozpadu nebo štěpení. Policie si toto označení vybrala záměrně, pravděpodobně proto, že také v této kauze pátrá po "nebezpečném odpadu".


Foto: Pixabay.com


Kvido 11-08-2022 11:21 2,587

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.