Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Vražedná střelba v Praze!

KvidoKvido Přidáno před 4 měsícipolicie
Vražedná střelba v Praze!O střelbě (21.12.2023) na Filozofické fakultě UK v Praze píše kde kdo. Hrůzný čin (15 mrtvých) musím odsoudit, jako ostatně drtivá většina Česka i ve světě.


Zaměřím se ale na "zákulisní" atmosféru a okolnosti.
1/ Předně, VELKÁ POCHVALA zasahující policii, záchranné službě a dalším asistenčním složkám! Díky policistům, kteří s jednoduchou zbraní čelili většímu arzenálu zbraní útočníka.
2/ Měli bychom se zajímat a diskutovat, jak jsou u nás zabezpečení tzv. měkké objekty, jako vysoké školy apod. Proč si nikdo útočníka se zbraní (uktytou zřejmě ve větším batohu) nevšiml. A jdo si to v předvánočním čase měl povšimnout.
3/ Proč UKFF Praha má údajně jedno ochránce (nemám ověřeno). Či má uklizečka větší pravomoce než rektor? Tady není něco OK!
4/ Údajně máme v porovnání se světem výtečný zákon o zbraních a střelivu. Ale stačí to. Ve světě je situace se střelbou na lidi prý horší. Ale s tím se nemůžeme spokojit!!!
5/ Věřím, že po této otřesné situaci se střelbou na UKFF přijme vláda přisnější opatření a zavede ostrahu měkkých cílů, k nimž patří i budovy škol.


Zdroj: https://t.me/to_je_nas_svet, video ze zásahu, 21.12.2023, 14:00


Pieta, Karolinum, 22.12.2023, 16:55


Navazující zdroje:
Blesk.cz/novinář Forman

Foto: Facebook
Kvido 22-12-2023 16:57 590

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.