Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Rus bojuje za mír, ale blbě!

PexaPexa Přidáno před 4 měsíciválka
Rus bojuje za mír, ale blbě!To, co se v uplynulých hodinách odehrálo nad Kyjevem (útok 16-ti bombardérů) má být podle Rusů (Ruské federace RF) boj za mír?


Ruská federace (RF) na frontě války s Ukrajinou minulý rok nedokázal prakticky nic. Rusko nezískalo žádné nové území, nikam se neposunulo. Jen se bránil. Zatímco Ukrajina měsíce čekala na slíbenou techniku ze západu, bez které se do protiofenzívy nechtěla pouštět, aby co nejvíc chránila životy vojáků, měl Rusák dost času se zakopat a nastražit kolem sebe milióny min.

Ruská vojenská verbež pouze umí zvládnout noční ostřelování spících měst, daleko od fronty. Vypálit z bezpečí svého území z letadel rakety na civilisty! Putin tvrdí, že toé dělá pro mír, a také odplatu za ukrajinský útok na ruské území.

🇷🇺 Vladimir Putin o ostřelování Belgorodu: Můžeme samozřejmě zasáhnout náměstí v Kyjevě a v jakémkoli jiném městě, chápu, všechno ve mně vře, ale copak potřebujeme zabíjet t civilisty? Ne, zasahujeme vojenské cíle. Budeme tak konat i nadále.
✔️"Chtějí nás zastrašit a vytvořit nejistotu uvnitř země, zesílíme údery, žádný zločin proti civilistům nezůstane nepotrestán," zdůraznil prezident.

Od: 🇺🇦
02.02.2024, 13:13, SEČ
Bundestag vyzývá k poskytnutí raket Taurus Ukrajině po ruském útoku.
Ráno 2. ledna Rusko zahájilo rozsáhlý raketový útok na Ukrajinu. V Kyjevě byl pád trosek raket zaznamenán v okresech Pečerskij, Obolonskyj, Holosiivskij a Svjatošynskij. I v Charkově jsou hity.
Valerij Zalužnyi, vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny, řekl, že Rusové odpálili na Ukrajinu 99 raket různých typů, z nichž 72 bylo zničeno .
Foto: Ukrajinská pravda

Od: to_je_nas_svet
06.01.2024, 07:30, SEČ
🇷🇺 🎄Putin poblahopřál pravoslavným křesťanům a všem ruským občanům, kteří slaví Vánoce.
"Jeden z nejoblíbenějších, dlouho očekávaných křesťanských svátků spojuje miliony lidí kolem ideálů dobra, milosrdenství a spravedlnosti. Tyto neměnné hodnoty hrají v dějinách naší země zvláštní roli a po staletí sloužily jako spolehlivý duchovní a morální pilíř společnosti."
O vánoční noci se hlava státu účastní bohoslužby v chrámu Obrazu Spasitele v Novo-Ogarjovu. Bohoslužby se spolu s hlavou státu zúčastnily rodiny vojáků, kteří zahynuli v zóně SVO.



Pexa 02-01-2024 11:03 819

Politika - související články

5 komentářů

Napsat komentář

G
  • A
    Vavrečka
    Průser je v tom, že svět už Ukrajina podle mne už moc netankuýje!!!
    Ukrajina všal nemá žádné vychodisko, než dále bojovat za cenu velkých ztrát. Lidských i materiálních. Svět, jak to vypadá, nechal v problému války Ukrajinu osamocenou proti mnohem většímu nepříteli.

    A kdyý nebudeš bojovát proti Rusku, bude zabrána Ruskem, které jí upírá právo na existenci. Došlo by k násilnému přivlastňování, jak tomu je v nynějších okupovaných oblastech. Zákazy a likvidování všeho ukrajinského, přepisování reality a historie...
    .

    Ruská mírová dohoda podle ruského diktátu znamená vzdát se svých okupovaných území, zavázat se že nevstoupí do EU a NATO, respektovat další potupné podmínky. A co by bylo výsledkem? Rusko by nabralo síly, doplnilo zbraně a munici, vycvičilo vojáky a vyrazilo by si vzít další kus Ukrajiny. Nikdy by nedalo Ukrajině pokoj.

    Na to bacha, nevidím to dobře!!!
    Odpovědět - 03-01-2024 13:07:00
    • A
      zrzek
      Halo fešáci! Západ nic nedělá neumí myslet!!!!!!!!!!!
      Raketové útoky na Kyjev, Oděsu i Charkov jsou jasným důsledkem bezpohlavní, bojasné a posrané politiky Západu a NATO. Vždyť Putin se už sťuknul s Íránem a Severní Koreou! Dkazem je dodání balistických střel z KLDR!!!! A co západní politici včetně USA? Jenom přihlížejí, či čekají až zahřmí????
      Odpovědět - 05-01-2024 11:57:40
      • A
        herec2
        Jedna pravda ovšem je, to asi uzná každý.
        Nejsem chcimír, ale říkám, že jednat o míru je lepší než válčení. Ale nelze siuhlasit s takovým mírem, ktřerý by byl podle taktovky agresora a tím agresorem je přece jednostranně Rusko, které bezý varování napadlo Ukrajinu!. Není a nebude to jednoduché, protože Rusko chce vše. Celou bývalou Varšavskou smlouvu. My pak budeme první na ráně! Veřte mně mám už skoro 90 let!Rozzlobený
        Odpovědět - 05-01-2024 12:19:17
        • A
          Hlučiňák
          pi**, pi**, chlapi! Už skoro dva roky čteme o rozkolu v Rusku bez peněz a munice a také o Putinovi s chorobami. Ale to je vše o hovně a propagandě tady v Česku i ve světě. Ukrajinskou válku přemázavají na ružovo. Ale ono tgo tak není! Kdo chce pravdu, musí jako zde na Nekecam číst anglojazyčné zpravodajské weby. To lakování války na růžovo udělali novináři, Lipavský, Černochová, zklamání co dál je nyní, bohužel veké.
          Ahoj!
          Odpovědět - 05-01-2024 12:38:22
      • A
        Lubo
        No zákonitě dojde k domluvě, jinak hrozí atomový konflikt s Ruskem.
        Domluva jako Jižní Korea a Severní Korea, Západní Německo a Východní Německo.
        A nivě Západní Ukrajina, a východní Ukrajina.
        Odpovědět - 05-01-2024 15:47:03