Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Zaměstnáno 115 tisíc Ukrajinců

KvidoKvido Přidáno před 3 měsíciUkrajina
Zaměstnáno 115 tisíc UkrajincůVracíme se k 28.8.2023. Premiér vlády ČR Petr Fiala na pravidelné poradě vedoucích zastupitelských úřadů České republiky v zahraničí chválil pracovní příležitost 115 000 ukrajinských občanů v Česku.


Podle premiéra Fialy představuje aktuálně rostoucí export velkou příležitost pro českou ekonomiku a tedy i naše firmy. Řekl, že "Česká republika si na Ukrajině díky tomu vytvořila velmi dobrou pozici pro poválečnou rekonstrukci. A to vůbec nemluvím o pozitivních přínosech ukrajinských uprchlíků pro náš pracovní trh, kde už je více než 115 tisíc ukrajinských uprchlíků zaměstnáno".

Jak je to ovšem v reálu dneška?
To nám objasnil slovenský komentátor na videu. Bohužel, experti na ekonomiku v Česku takto vůbec neuvažují a nekalkulují s rostoucím přílivem ukrajinských občanů do Česka! Můžeme se z této analýzy slovenského komentátora poučit?

Video od: TikTok@verteneverte
Sdílení: Luděk


Poznámka: Redakce se neztotožňuje s některými protiukrajinskými slovními výrazy slovenského komentátora.

Reprofoto: nekecamweb.cz


Kvido 25-01-2024 11:56 560

Politika - související články

2 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    zrzek
    Co na to říct. Slováci byli vždy, jako na splašeném koni. Ale slovenský redaktor tady na videu je dilně protiruský, neberu mu to, ale nazývat Ukrajince fašisty je hodně přes čáru. Prostě, horká hlava. Nicméně naši novináři by se měli poučit, jak se dělaj komentáře k politice.
    Ještě tohle - dělal jsem novinařinu 25 let a už toho mám fakt dost. Mrkající Mrkající
    Odpovědět - 26-01-2024 12:42:33
    • A
      anonym
      Běžte s tím premiérem Fialou do prdele!!!
      Nepropagujte ho'
      Je to nafuka až napůdu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Odpovědět - 26-01-2024 13:03:22