Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Rozhovor s Putinem, nelidskost!

KvidoKvido Přidáno před 3 měsíciválka
Rozhovor s Putinem, nelidskost!Rozhovor s V.Putinem mně připadal jako super reklama na vládce Kremlu. Putin americkému novináři (Tucker Carlson) vše kulantně a pohotově vysvětlil. O stylu vražedné války, vyprovokované Ruskem ani slovo.


Putin je pohotový řečník, důvtipný; dokázal zvládl dvouhodinový rozhovor na složitá témata války a světové politiky. Nevyhýbal se skoro ničemu v otázkách novináře USA. Avšak, bohužel novinář USA kupodivu nedokázal vůdci Ruska vlepit takovou otázku, jako například, zda sleduje útočné vraždění Rusů na Ukrajinu ve městech, nemocnicích, školách a zda mu to nevadí, nešlo "příkoří" na Rusku řešit mírovější cestou?...

Proto pokládám rozhovor za falešný, neupřimný, takto možná na něčí zakázku. Jak by se asi Vladimír Putin tvářil a odpovídal na zmíněné nepoložené otázky. To, bohužel, v rozhovoru scházelo!!! Scházel lidský pohled, vinou novináře Tuckera Carlsona. Takže nakonec to bylo skutečně velké propagandistické vítězství vládce Kremlu. Což rozhodně využije v dalším období. Kde se na něj hrabe americký prezident John Biden!?

Zdroj: Putin - Tucker, celý přepis rozhovoru, 05.02.2024, 14 minut
Zdroj: Rozhovor s V.Putinem, Tusker Carlson

Foto: TCN, USA

Kvido 09-02-2024 16:21 798

4 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    Hlučiňák
    pi**, pi**!!! Ale válka je nelidská, chlape!
    Odpovědět - 09-02-2024 17:07:56
    • Kisela
      Kisela
      Ty nebereš v potaz souvislosti. Kdo vynutil válku proti Ukrajině a neštíti se zabíjet i civilisty? To je na mezinárodní soud!
      Odpovědět - 09-02-2024 17:53:47
      • A
        anonym
        No měl Tucker nějaký scénář, předem schválený Putinem. Proč třeba Tucker nezmínil Putinovi roky 1956 a 1968, či vraždy v Katyni. Nezapomínejme, že Rusko je od roku 1900 ve valce sami mezi sebou, válčili také s Cinou!
        Odpovědět - 11-02-2024 15:51:46
        • Kvido
          Kvido
          Podle mě nejzávažnější na rozhovoru Trucker - Putin byla poznámka Putina, jak chtějí Rusové skončit invazi na Ukrajině:
          "Přestaňte Západ podporovat Ukrajinu a posílat tam zbraně, do několika týdnů bude konec války a pak můžeme začít jednat".
          Odpovědět - 11-02-2024 16:37:08