Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nechají Liberty padnout?

KvidoKvido Přidáno před 2 měsícifinance
Nechají Liberty padnout?Určitě není nutné představovat skandální případ bývalé Nové huti (NHKG), nyní společnosti Liberty. Je ostudné, jak současná vláda P.Fialy se od tohoto strategického problému odklání!!!


Situace je katastrofální! Většina z 6000 pracovníků společnosti Liberty (včetně subdodavatelů) je od loňských Vánoc na nuceném, placeném volnu.

Problém se vyvinul tak, že vlastník z Indie je sám předlužený a sliby, že Liberty oddluží neplní...

K problému se staví laxně (to je překvapivé, ale bohužel v duchu tunelování za ODS) současná vláda Petra Fialy. Ten měl několikrát v minulých dnech prohlásit. Že Liberty je soukromý podnik a tudíž vláda nemůže s tím nic dělat. Ale to je velký nesmysl a nedorozumění. Pokaždé v minulosti, kdy se jednalo o problém hutní výroby v naší republice, tak se do toho vložila vláda, která byla u moci!!!

Proč nynější lidé z Fialovy vlády jen mluví nekonkrétním jazykem k případu Liberty a nejednají, jak mají!!!



Odboroví předáci vyzvali vedení Liberty Ostrava i jejího dodavatele energií Tamech Czech, aby více spolupracovali na řešení této krize. Navrhují, aby došlo zpětně k zakoupení elektrárn (dříve patřila huti) a došlo tak k zachráně celé továrny.




Kvido 25-02-2024 11:02 419

Politika - související články

1 komentář

Napsat komentář

G
  • A
    Vavrečka
    Ty řeči o zastaralé firmě jsou pitomé a hloupé. Předpovídám krach Liberty. Takže po jejím pádu budeme muset výroby oveli v Česku dovážet z Číny a Indie. Češi opět budiu jen civět a vydělá na tom Asie. Ke mi z toho špatně. Kéž by se má předpoveď nevyplnila.
    Odpovědět - 25-02-2024 17:39:28