Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Registrace očkování perfektní, rezervace vázne

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domova
Registrace očkování perfektní, rezervace vázneJako 80+ jsem dnes čekal na on-line registraci pro očkování. Přesně v 08:00 hod. byla www stránka https://registrace.mzcr.cz/ přístupná.
1/ Registrace, (krok 1) proběhla , rychle, bezvadně. Pro bezpečné vytvoření registrace k očkování proti COVID-19 jsem zadal telefonní číslo.
2/ V druhém kroku to již bylo horší při zaslání PIN. Na SMS mobilním telefonem jsem musel čekat zhruba 5 minut! To je poměrně dlouhá doba. Přitom pro jistotu jsem udržoval v chodu www stránku kliknutím.
3/ V třetím kroku jsem byl bez problémů přesměrován na vyplnění registračního formuláře. I tohle proběhlo rychle, bezvadně.
4/ Dále však přišel zádrhel. Rezervace pro očkování https://reservatic.com/ na konkrétním místě nebyla do 09:30 hod. vůbec přístupná!
5/ V 09:36 se stránka Rezervace přihlásila, ale zatím mně není nic platná. Rezervace oznamovala tento text:
Omlouváme se, ale kapacita rezervací na očkování je již vyčerpána u všech očkovacích míst.
Další rezervace budou umožněny později dle dodávky vakcín. Doporučujeme ověřit volnou kapacitu nejdříve za několik dní.
Původní PIN 2 Vám zůstává platný, pro rezervaci již nemusíte vytvářet registraci a můžete přímo rezervovat na adrese https://reservatic.com/ockovani.

Přesto děkuji, ža tato služba pro očkování Covid-19 je již v provozu


Jak vidíte na obrázku, pokud jste se (v 1 a 2 kroku úvodní REGISTRACE) úspěšně registrovali obdrželi jste SMS kód, který je stále platný, (2. krok), můžete na REZERVACI https://reservatic.com/ockovani požádat dodatečně o určení místa, dne a času očkování. Bohužel tato webová stránka je jaksi nedomyšlená, nemůže vás přijmout pro nedostatek vakcín, či sdělit vám, kdy budete v pořadí...
Příčina je údajně v tom, že dnes 15.01.2021 bylo dodáno rezervačnímu systému pro osoby 80+ pouze 2.000 vakcín. Přitom na očkování čeká na 60.000 seniorů starších 80 let, kteří se dnes POUZE mohli registrovat. Kdy přijdou na řadu?
Kvido 15-01-2021 10:24 2,318

1 komentář

Napsat komentář

G
  • Kvido
    Kvido
    Dejme tomu, dnes zahřívací kolo.
    Odpovědět - 15-01-2021 12:52:28