Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ruská média válku zkreslují

PexaPexa Přidáno před 2 lety
Ruská média válku zkreslují
Už 44 dnů trvá válka Ukrajina - Rusko. Proruská média nadále o válce lžou. Výmluva - je to součást cyberútoku. Avšak mnohému se chce odplivnout.

Na hlavních pozicích ruských webů najdete např. info Mezinárodního vydání Federální tiskové agentury, které podává zprávu o tzv. denacifikaci Ukrajiny a ochraně civilního obyvatelstva, vč. Donbasu. Včera 08.04.2022 mělo podle této informace dojít ke zničení střediska pro shromažďování a výcvik zahraničních žoldáků v Krasnoselce severovýchodně od Oděsy. Šlo o raketový úder, proveden pobřežním raketovým systémem Bastion. Zpráva dále uvádí, že během noci zasáhly ruské vzdušné síly na území Ukrajiny 81 vojenských objektů, včetně dvou velitelských stanovišť, protiletadlového raketového systému Osa.

Ani jedna zmínka, o tom, že ruská balistická raketa zasáhla přibliožně čtyři tisíce lidí, kteří čekali na nádraží v ukrajinském Kramatorsku na evakuaci. Nejméně 39 lidí je po smrti, přes sto lidí utrpělo vážná zranění. Na místě je hodně lidí bez rukou a nohou, uvedl starosta města Alexander Hončarenko. 

Ano, taková je realita ruské války na Ukrajině! Z tohoto útoku je jasně prokazatelné úsilí Ruska o vyhlazení ukrajinského lidu. Tohle je skutečně ruský rukopis GENOCIDY!!!

Autentické záběry, pár vteřin, po útoku balistické rakety na nádraží v Kramatorsku:



A zde jsou názory Rusů po zjištění, že Česká republika dodala težké zbraně Ukrajině:

Rusko_info_tanky_na Ukrajinu_РУССКАЯ ВЕСНА (rusvesna su).png (244 KB)
Rusko_nadávky na pomoc Ukrajině_tanky_РУССКАЯ ВЕСНА_rusvesna su.png (64 KB)

Foto titl: Ukrajinská správa železnic
Pexa 08-04-2022 10:58 1,446

Politika - související články

3 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    Rr
    Sedmihorky!!!!
    Odpovědět - 11-04-2022 09:27:30
    • Kvido
      Kvido
      Tak to nevím, co chtěl básník říci. Cha!
      Odpovědět - 11-04-2022 09:51:00