Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Závist pronasleduje A.Babiše

KvidoKvido Přidáno před 2 letysociální
Závist pronasleduje A.BabišeTo, co se děje posledních 7 let kolem expremiéra A.Babiše, lze pojmenovat - nekonečná závist. Policie a soudy nejsou schopné se dobrat vyřešení této kauzy. Na to se nabalují kritici ala Milion chvílek.
Aktuálně probíhá předtím již několikrát "semletý soud s A.Babišem (hnutí ANO), který je obžalován společně s jeho bývalou poradkyní Janou Nagyovou z dotačního podvodu "Čapí hnízdo". Má jít o 50 milionu korun. Žalobce nic nového zatím nepředložil, vypadá to, že scházejí důkazy proti Babišovi.

Podstata je podle mě zřejmě v tom, že svědci mj. uvádějí že si detaily příliš nepamatuje, protože v době výslechu už uplynula od schválení dotace delší doba. Jak by také ne, tento proces se táhne minimálně 7 let! Přitom sledované dotační procesy musely splňovat podmínky ministerstva pro místní rozvoj a úřadů Evropské unie. Takže, co chcete dále zjišťovat?

Na veřejnosti se již delší dobu mluví o uměle podlužované kauze, nad kterou občané jem mávnou rukou. Politologové říkají, že tato kauza nebude mít vliv na nastávající komunální volby v České republice. Načasovaní průběhu soudu ,právě na současné období, je kopií předcházejících kamapaní proti A.Babaišovi!

Ano, A.Babiš využil dotaci, avšak nikoli kvůli svým osobním zájmům a prospěchu. Takže od jiných kauz, třeba Dozimetr, se markantně liší. A.Babiš nespolupracoval s žádnou mafií a získané prostředky použil na investici ve veřejném zájmu!

Avšak v ČR jsou síly, které se snaží z A.Babiše udělet zločince, a právě před komunálními volbami. Obrazem toho je aktivita Milion chvilek, ktreré šly v kritice až za hranu slušnosti. Dokladem je alegorická, mobilní cela s uvězněným figurantem coby Andrejem Babišem (ANO), kterou iniciativa Milion chvilek přistavila 12.9.2022 před budovu Městského soudu v Praze. Takové zesměšňování doposud nevinného a neodsouzeného člověka nemá s demokracii nic společného, naopak ji škodí!

Na tomto příkladu Milion chvilek, ale i několika dalšich verbálních vykřiků, je patrné, jakou nenávist mají aktéři proti A.Babišovi. Ministr Blažek k tomu řekl (parafrázuji): "i když je Babiš politikem, i on má právo na to, aby jeho soudní řízení nebylo narušováno".

Aještě jedna věc? Obohatil se pan A.Babiš z dotace Čapí hnízdo? Ať se vedle něj postaví některý jiný náš podnikatel, který z dotace vybudoval něco podobného pro veřejnost!


Milion chvilek a jejich alegorie před budovou soudu 12. září 2022 s provokativní, ostudnou pojízdnou vězeňskou celou pro V. Babiše. Klec s fotografii A.Babiše a latrynou s lůžkem.

Autor: Vícha Květoslav (Kvido)

Foto: Frybord
Titl.: Reprofoto: ČT24
Kvido 13-09-2022 10:00 1,645