Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Hádka (ne)vyhodit Najmona

KvidoKvido Přidáno před 1 rokemsociální
Hádka (ne)vyhodit Najmona

V pondělí (20.3.2023) se objevil na české politické scéně další skandál, tentokrát ministra práce a sociálních věcí Mariana Jurečky (KDU-ČSL).


Skandál dokazuje nahrávka, kterou zveřejnil server iDnes. Ministr Jurečka měl nabídnout bývalému řediteli Úřadu práce Viktoru Najmonovi „odstupné“ za to, že v tichosti odejde. Nahrávku pořídil sám Najmon, kterého z funkce nakonec odvolal sám šéf resortu.

.

Tento případ vrhá na korektnost české vrcholové politiky další velký stín! Politikové se k případu málo vyjadřují, a když, tak jednání pana Jurečky (mimo SPD) schvalují.

Známý rebel, advokát a předseda strany PRO Jindřich Rajchl politický nesýstemový tah pana ministra Jurečky kritizuje. Ve svém video vysílání jasně řekl ke kauze ministra práce a sociálních věcí že "Jurečka porušil jednoznačně zákon hned třikrát a měl by ihned odstoupit".

Foto titl.: twitter.com

Kvido 24-03-2023 17:27 1,435

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.