Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nešťastné plky Klause

KvidoKvido Přidáno před 9 měsíciUkrajina
Nešťastné plky Klause

Exprezident Klaus řekl něco ve smylu, že rozumí, proč Rusko přepadlo v únoru 2022 Ukrajinu. Proč v tuto dobu tak činí?



Proč důchodce Klaus nemedituje někde v přírodě, nezaleze hlouběji do svého Institutu. Za tím něco je!
Je to obhajoba ruské agrese?!

Asi se Rusko a Putin báli ohrožení své země. Připouštím. Avšak je naprosto evidentní a legitimní názor, že Putin a Rusko přikročili k přepadení (invazi) Ukrajiny. K ozbrojené agresi (bez vyhlášení), k zabíjení civilistů, znásilňování žen, dokonce k bombardování nemocnic a škol a cilenému ničení infrastruktury Ukrajiny!!!

Václava Klause pro idnes.cz (15.07.2023) svým výrokem:
„Rusko podle profesora Mearsheimera z Chicagské univerzity bylo k válce vyprovokováno, protože to, co se dělo na Ukrajině, považovalo za fatální ohrožení své bezpečnosti. Tento názor sice na Západě zastává jen menšina, ale menšina velmi racionálních lidí. Já tento názor sdílím."
zapůsobil podle mě velmi nevhodně a necitlivě. Můžeme spekulovat o začínající senilitě starého člověka, ale tím to neomluvíme.

Prostě, v duchu svého svérázu, za každou cenu na sebe upozorňovat, opět "střelil kozla". Ztratí zřejmě další desítky, stovky svých fanoušků... Celkově ale je to pro Česko velká rána!

Zdroj: V.Klaus, rozhovor, idnes.cz

Kvido 18-07-2023 05:47 1,418

Politika - související články

2 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    zrzek
    To je vrchol poblouznění Klause!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Toto schvalování ruského napadení Ukrajiny považuji za trestný čin, za který by měl být souzen. Hele Klausi, jak tu píše Kvetoslav měl bys zalézt do svého institutu a nevystrkoval nos, pokud nevíš, co je dipolomacie a slušnost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Odpovědět - 18-07-2023 07:28:37
    • A
      Jarin
      Jakoby důležitost exprezidenta Klause je bohužel stvrzována tím, že se stále najdou media, které mu ty plky otisknou. Jak tomuto člověku dělá dobře, že je důležitý, že se o něm píše. Na jeho EGO platí jediné: Klaus? A kdo to byl?
      Odpovědět - 24-07-2023 21:38:02