Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

ČT24; porucha obrazu

KvidoKvido Přidáno před 8 měsícitelevize
ČT24; porucha obrazuVysílání ČT24 mělo 15.8.2023 u reportáže ze setkání skautů (a několika dalších) nepříjemnou technickou poruchu obrazu.


Diváci viděli tzv. zdvojený obraz, který ořezával horní část obrazu, která byla posunuta do dolní části obrazovky.

Tato porucha trvala přibližně 10 minut, aniž se objevilo vysvětlení či omluva.

Musím říct, že ČT24, v současné době nejprofesionálnější zpravodajství v Česku, si takovou porucha nezaslouží. Ale co naděláte, i mistr tesař se utne. Nemám informace, kde se stala chyba, zda v režii vysílání, či na přenosové trase TV signálu.


Takhle rozpadlý obraz (na dvě části) je opravdu nepříjemná porucha. Trvala 15.08.2023 zhruba 8 minut!

Nicméně, ve zpravodajství Události v 19:00, moderátor Řezníček tuto závadu ve vysílání ČT24 omluvil. To pokládám za férové a důvěryhodné. No prostě, jedou dál!

ČT24 a Události mají v poslední době neustále vzestupnou kvalitu svého vysílání. V Událostech informují o dění v Česku a ve světě stručně a svižně. Mix jednotlivých sdělovaných událostí, které mají krátkou stopáž, je dobrým nápadem, neboť nutí diváka aby zůstal u obrazovky. Do posledního okamžiku vlastně nevíte, jaké bude řazení témat. Vysílání Události i zprávy ČT24 také částečně upustily od "hlav" v blízkém detailu, což není mnohdy vhodné (mimo interview a rozhovory s významnými osobnostmi). Někteří reportéři z regiónů se také na závěr svého příspěvku již zbytečně slovně neodhlašují.
Kvido 17-08-2023 06:34 2,011

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.