Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Jednání Rady OSN, čemu nevěřte!

PexaPexa Přidáno před 7 měsíciUkrajina
Jednání Rady OSN, čemu nevěřte!Během uplynulého jednání Rady bezpečnosti OSN 19 až 29.9.2023 se objevila na Síti nepravdivá, hanebná a pomlouvačná zpráva z produkce amerického webu babylonbee.
Na zasedání Rady bezpečnosti OSN byli přítomní ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov. Společnému jednání však nebyli přítomní. Během projevu Zelenského projevu nebyl v sále Lavrov. Když pak promlouval ruský ministr, nebyl na místě ukrajinské delegace ukrajinský prezident Zelenskyj.

Další "perličkou" bylo vymyšlené "žebrání" Zelenského, které si vymyslel jeden americký server. Podle tohoto sedmilháře Zelenskyi prý ve snaze získat další finanční prostředky na podporu válečného úsilí Ukrajiny proti Rusku, nechal uvaděči jednání Rady bezpečnosti během svého projevu kolovat talíř s žádostí o finanční dary. Psal o tom server
babylonbee.com.

Zelenskyj měl říct při svém projevu delegátům, aby přispěli podle toho, jak to cítí ve svých srdcích. Jen díky této štědrosti údajně mohou podle Zelenského pokračovat v současném provádění vojenských úderů proti zlým ruským okupantům.

Všechno toto jsou vymyšlené bláboly až na půdu! O nic takovém "zebrání" Zelenského se žádné jiné médium ve světě nezmínilo!
Tu naprostou nepravdu, jejímž cílem bylo zesměšnit prezidenta Ukrajiny Zelenského, vypustila společnost Společnost CloudFlare, Inc., se sídlem na Floridě. Jde tudíž o dezinformační web.


Pexa 01-10-2023 10:42 800