Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Útok v Moskvě

PexaPexa Přidáno před 1 měsícemsvět
Útok v MoskvěOzbrojený útok v Moskvě. V areálu Crocus střílejí nejméně čtyři ozbrojenci.


22.03.2024, 19:08, SEČ
V koncertní síni Crocus City Hall. Neznámá osoba zahájila palbu ze samopalu a zabila nejméně 10 lidí.
Poté začalo hořet...
Jeden z anonymních Rusů: "Mohu vám říci, že pokud bude útočník dopaden, bude označen za ukrajinského teroristu.
V Rusku se šrouby ještě více utáhnou a naše místa budou ostřelována ještě brutálněji, - od roku 1999 Putinova vláda FSB otevřela dveře podle stejného schématu".
Ruské telegramové kanály zveřejňují fotografie podezřelých ze smrtícího teroristického útoku na radnici Crocus. Očividně hacky.

Telegram
22.03.2024, 19:08, SEČ
Od: to_je_nas_svet




23.03.2024, 08:15, SEČ
Počet obětí střelby v Crocus se zvýšil na 83 lidí. Lékař má 121 zranění.
Rusko píše, že jsou známá jména čtyř ze šesti teroristů. Všechny smrady obrů Tádžikistánu. Dva notoricky známí zločinci dopadeni poblíž Brjanské oblasti

Telegram
22.03.2024, 10:23, SEČ
Od: t.me/Tsaplienko



Co je špatného na fotce teroristy?
Terorista má stejnou obuv jako zasahující agent?
Agent vypadá spíše jako hlídač skladu nebo jakýkoli účastník venkovské sebeobrany než jako personální profesionál!!
Je to celé ruský podvrh? Kde je pravda?

23.03.2024, 10:06, SEČ
Federální bezpečnostní služba Ruské federace potvrzuje, že pronásledovali 11 lidí, kteří byli evidováni před útokem na radnici Crocus. Mezi nimi jsou čtyři teroristé. Auto s nimi bylo v Brjanské oblasti zastaveno palbou ze střeleckého pancíře.
Ruské zpravodajské služby tvrdí, že teroristický útok je v současné době plánován.
Pozn. redakce nekecamweb.cz: NEVYSVĚTLENO! Bylo zvláštní, jak se teroriste při střílení po návštěvnících v síni pohybovali sebejistě. Jako na procházce, ani moc nespěchali... Nikdo jim v barbarském činu nebránil, kde byly v tuto chvíli ruské bezpečnostní síly?! A je nanejvýš podivné, že útočnící nezměnili při útěku z místa teroristického útoku bílý Renault , ve kterém přijeli na místo vraždy.
Teroristický útok na radnici Crocus by mohl být operací ruských speciálních služeb s cílem dále zapojit Ukrajinu a chopit se impulsů pro novou vlnu mobility v Rusku, uvedlo Centrum pro prevenci dezinformací Ukrajiny.
FSB se domnívá, že teroristé plánovali překročit rusko-ukrajinskou hranici, přičemž měli zřejmě omezené kontakty na ukrajinské straně.

☝️Kirby najednou neví, proč své občany v Moskvě předem varovali o možností teroristického útoku.
"Spojené státy v současné době nejsou schopny posoudit, do jaké míry varování velvyslanectví USA v Moskvě ze začátku března souvisí s teroristickým útokem na Crokus City Hall." John Kirby, koordinátor pro strategickou komunikaci v Radě pro národní bezpečnost Bílého domu.
"V tuto chvíli nevíme, do jaké míry spolu souvisí toto varování velvyslanectví USA z počátku března a tento útok. Měli jsme však určité obavy z možnosti teroristického útoku v Moskvě a jejím okolí na začátku tohoto měsíce," uvedl pro televizi Fox News.

🇷🇺 Prohlášení Federální bezpečnostní služby:
▪️ V důsledku akcí speciálních služeb a orgánů činných v trestním řízení bylo zadrženo 11 osob, včetně čtyř teroristů, kteří se přímo podíleli na provedení teroristického útoku v Crocusu, a dále se pracuje na identifikaci pomocné základny.
▪️ Po spáchání teroristického činu se pachatelé pokusili o útěk, cestovali autem směrem k rusko-ukrajinské hranici.
▪️ V důsledku společné akce speciálních a donucovacích orgánů byli všichni čtyři teroristé zadrženi v rozmezí několika hodin v Brjanské oblasti. V současné době jsou převáženi do Moskvy.
▪️ Probíhají práce na zjištění všech okolností teroristického útoku. Již bylo zjištěno, že útok byl pečlivě naplánován. Zbraně, které teroristé použili, byly předem připraveny v úkrytu.
▪️ Po spáchání teroristického činu měli pachatelé v úmyslu překročit rusko-ukrajinskou hranici a měli příslušné kontakty na ukrajinské straně.

⚡️ Záběry z výslechu jednoho ze zadržených v Brjanské oblasti podezřelého ze spáchání teroristického útoku v Crocus Hall.
Podle strážců zákona se tádžický rodák, který se na záběrech třese, snažil před vojáky ukrýt na stromě. t.me/to_je_nas_svet




FSB zveřejnila záběry jednoho z teroristů, kteří stříleli do lidí na Crocus.
Každopádně po odmítnutí návrhu na nábor lidí přes Telegram za haléře.
Místo vybrali zastupitelé, kteří jej také nařídili obsadit.
Jisté je, že v blízké budoucnosti bude oznámeno, že za teroristickými útoky stály GUR, SBU, Azov, Yarosh a Bandera.
Počet obětí teroristického útoku v Ruské federaci je 115 lidí.

Informace ISW, mezinárodní světové organizace:
Rusko bude pokračovat v intenzivních útocích na ukrajinskou energetickou infrastrukturu tváří v tvář dalším masovým útokům.

xtvitter.com
Od:


Prezident Volodymyr Zelensjyi:
"To, co se 22.3.2024 stalo v Moskvě se Putin a další šmejdi snaží svést na někoho jiného. Vždy mají stejné metody. To už tu bylo. Byly vybombardované domy, střelba, výbuchy. Vždy to svedou na jiné. Přijedou na Ukrajinu, vypálí naše města, snaží se to svést na Ukrajinu. Mučí a znásilňují naše lidi a obviňují je. Přivedli na Ukrajinu, statisíce svých teroristů, aby proti nám bojovali, je jim jedno, co se děje uvnitř jejich vlastní země. Včera se tohle všechno stalo, a podlý Putin, místo aby se zabýval svými ruskými občany, celý den mlčel, přemýšlel, jak to přenést na Ukrajinu. Všechno je naprosto jasné.
Statisíce Rusů, kteří jsou nyní zabíjeni na ukrajinské půdě, by určitě stačily na to, aby zastavily jakékoliv teroristy. Pokud jsou Rusové ochotni mlčky umírat v Crocusech a neptat se na nic svých speciálních služeb, Putin se pokusí Zase takovou situaci obrátit ve svůj osobní prospěch.
Teroristé musí vždy prohrát a já děkuji každému z vás, kdo skutečně bráníte život!"

Od:
24.03.2024, 06:09, SEČ
Londýn varoval Moskvu, aby nevyužívala teroristický útok jako záminku k eskalaci války s Ukrajinou. Vysoce postavený britský bezpečnostní zdroj sdělil pro The Telegraph: "Putinova snaha přesunout to na Ukrajinu není překvapivá. Neměl by tuto smyšlenou souvislost používat jako jakoukoli záminku k eskalaci nezákonné války na Ukrajině".

Od:
25.03.2024, 18:04, SEČ
♨️"Ukrajinci a Západ mají extrémní obavy z ruské odpovědi na moskevský masakr.
Pravdou je, že Moskva zatím jednala s Ukrajinou v rukavičkách.
Ať se nám to líbí nebo ne, Rusko disponuje stonásobkem vražedné síly, než je to, co zatím použilo na Ukrajině.
Modlím se, aby Rusko pochopilo situaci a jednalo klidně a opatrně. Vezměte na vědomí, že tohle bylo víc než jen zoufalý ukrajinský útok!"
Americký veterán, spisovatel Noctis Draven. t.me/to_je_nas_svet

🤡Zelenskyj, který se (pozn.red.: podle TJNS) předávkoval a ztratil nad sebou kontrolu, označil Vladimira Putina za nemocnou, cynickou kreaturu.
"Dnes nemocná a cynická kreatura opět obvinila Ukrajinu z účasti na teroristickém útoku v Crocusu. Právě on a jeho speciální služby jsou hlavním oknem pro teror. Má všechny teroristy kromě sebe."
Zelenskyj také řekl, že Putin musí zmizet a pak zmizí veškerý teror. t.me/to_je_nas_svet

25.03.2024, 06:50, SEČ
Byly zveřejněny první satelitní snímky s výsledky raketových úderů na ruské velké obojživelné lodě v zátoce Sevastopol.
Rakety, soudě podle nich, dopadly poblíž. Na nich jsou vidět dva zásahy, v molu, kde stojí jedna loď, a v suchém doku vedle druhé.




RESUMÉ
Zřejmě teroristé, kteří provedli 22.3.2024 maskr na Rusech střelbu v Moskvě, mohou sympatizovat s Ukrajinou, lze se domnívat. To však neznamená, že pracovali na objednávku Zelenského. Na Ukrajinu mínili pravděpodobně upláchnout. To jsou ovšem pouhé spekulace včetně toho, že FSB Ruska celou akci zorganizovala a nechala tak střílet do vlastních Rusů. Dozvíme se někdy pravdu?

Zdroje: Xtwitter, t.me/BAZA, t.me/Telegram, t.me/Tsaplienko


Pexa 23-03-2024 10:11 747

4 komentáře

Napsat komentář

G
  • Pexa
    Pexa
    A my Češi na to kašlem? Neskutečné!
    Odpovědět - 23-03-2024 15:34:03
    • A
      Hlučiňák
      pi**, pi**, chují!!! To je fakt provokac Rusa!
      Odpovědět - 24-03-2024 10:01:08
      • A
        Vavrečka
        Jak se tu píše "teroristé se procházeli sebejistě, jako by si byli vědomí, že je někdo kryje. FSB nikde. Velmi divné!
        Odpovědět - 24-03-2024 13:13:56
      • Frybord
        Frybord
        Jo pi**, zase lezeme někomu do otvoru!!!!
        RuSSáci nám vůbec nekondolovali po FF UK filozofické fakultě. pi**, proč my se divímě a pohoršujeme nad terorismem v teroristickém statě????????
        Odpovědět - 24-03-2024 13:27:53